Strojna oprema
06.02.2006 13:30

Deli z drugimi:

Share

Hyundai z novo serijo MP3 predvajalnikov

Hyundai je slovenski trg poslal tri nove MP3 predvajalnike MP-580-RO, MP-560V in MP-362F. Tako se nova serija pridružuje predhodnikom, ki so pred tremi meseci zaorali ledino in osvojili srca že več kot 13.000 slovenskih uporabnikov.

Na stilsko oblikovanem aluminijastem ohišju modela MP-580-RO z Li-polimerno baterijo za polnjenje se pod “nano” steklom, odpornim proti praskam, bohoti 2-barvni OLED zaslon. Posebnost, ki je pri mnogih MP3 predvajalnikih neobičajen dodatek, je linijski vhod (Line-In), preko katerega lahko v MP3 obliki posnamete na predvajalnik npr. tudi glasbo z vaših, morda že zaprašenih, avdiokaset. Za veliko večpredstavnih vsebin bo zadostoval 1 GB pomnilnik.

Če vam poslušanje glasbe same ni dovolj ali si ob tem radi pogledate kak video posnetek, bo dobrodošel model MP-560V. Za vse tiste, ki pa vam je poleg lastnosti predvajalnika pomembna tudi njegova cena, je MP-362F s svojo svežo in predvsem drugačno obliko ter do 14 ur trajajočim delovanjem (z eno AAA baterijo), pravo razmerje med kakovostjo in ceno.

Z nekoliko manjšim pomnilnikom, kot ga ima zmogljivejši brat MP-580RO, in privlačno ergonomsko obliko s 3-barvnim OLED zaslonom, se predstavlja model MP-541RO, katerega rdeča preobleka skriva v sebi 512 MB pomnilnik. Novi “rdečko” se ponaša s linijskim vhodom in možnostjo snemanja govora, programa radijskih postaj ali linijskega vhoda v MP3 format. Mimogrede, marsikatera boljša polovica se ga ne bo branila, vam pa je prihranjeno razmišljanje, kaj podariti za Valentinovo.

Ponovno v Sloveniji je v srebrno ali črno barvo odet model MP-518FO, ki je velik prodajni hit v Nemčiji in je gotovo že našel mnogo zadovoljnih uporabnikov tudi pri nas. Hyundai zastopa podjetje Trion iz Ljubljane.


Prijavi napako v članku