Računalništvo, telefonija
04.12.2017 10:30

Deli z drugimi:

Share

Huawei MediaPad T3 10 – Družinski spremljevalec

Huawei MediaPad T3 10 - Družinski spremljevalec
Huawei MediaPad T3 10 - Družinski spremljevalec

Vsak dan želimo imeti dostop do najnovejših informacij,vremenskih napovedi, iščemo zanimive recepte, kakovostno zabavo, filme in igre. Tablični računalnik nam zagotovi najlažji in najbolj priročen dostop do željenih vsebin. V času obdarovanj je lahko tablica odlično družinsko darilo.


Brezkompromisna kakovost

Tablice običajno uporabljajo vsi družinski člani. Zaradi njihove intenzivne uporabe, je Huawei MediaPad T3 10 izdelan z največjo možno skrbnostjo. Narejen je iz enega kosa visokokakovostnega elegantnega aluminija. Izžareva občutek moči in prefinjenega stila, ki se prilega tako kuhinji kot lepo urejeni dnevni sobi.

Kot pri vseh mobilnih napravah je zelo pomembno, da je tablični računalnik priročen. Zato Huawei MediaPad T3 10 zagotavlja moč in gladko delovanje, čeprav je debel le 7,4 mm in tehta samo 490 g. Idealen je za uporabo v daljšem časovnem obdobju in tudi praktičen potovalni spremljevalec – vaše otroke bo zaposlil med dolgimi avtomobilskimi vožnjami ali pa jim ponudil veliko zabave, medtem ko ste, recimo, na letalu.


Udobje za oči

Zaslon je ključni element mobilne naprave. Huawei MediaPad T3 10 je opremljen z 9,6-palčnim IPS zaslonom. Velik zaslon omogoča udobno gledanje filma in brskanje po spletu. Tehnologija IPS ponuja nasičene barve, visok kontrast in dobre vidne kote. MediaPad T3 10 ščiti tudi vaše oči. Omogoča vam aktiviranje funkcije Eye Comfort, ki zmanjšuje količino modre svetlobe. Rezultat tega je, da je dolgo gledanje na zaslon, še posebej zvečer, veliko bolj prijetno in ugodno za oči. Tablica Huawei je idealna za dolgo večerno brskanje po spletu ali branje e-knjig.

Dolga življenjska doba baterije

Bolj intenzivno nameravate uporabljati tablico, bolj pomembna je življenjska doba baterije. Posebej v primerih, ko tablico uporablja veliko družinskih članov ali v primerih, ko bi jo radi vzeli na dolgo pot. Baterija 4800 mAh zagotavlja, da je vaša izkušnja polna in trajna, ne glede na to, kje ste. Z njo bo MediaPad T3 10 delal tako dolgo, kot ga potrebujete.

Odlične specifikacije

Huawei je poskrbel za prave specifikacije, ki zagotavljajo visoko udobje, zanesljivost in združljivost. Hitri procesor Snapdragon s Qualcommom uporabniku zagotavlja nemoteno delovanje aplikacij in iger, dobro optimizacijo energije in visoko zmogljivost štirih 1,4-GHz jeder. Procesor podpira 2 GB Rama. 16 GB notranjega pomnilnika je mogoče razširiti z mikro SD kartico, ki vam omogoča shranjevanje več filmov, televizijskih serij in glasbe v tabličnem računalniku. Ti parametri zagotavljajo, da bo Huawei MediaPad T3 10 izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Najnovejši sistem in EMUI

Huawei MediaPad T3 10 je opremljen z operacijskim sistemom Android 7. Videz in funkcionalnost sistema je bila izboljšana z najnovejšo različico EMUI 5.1. Ta vmesnik vključuje programe, ki zagotavljajo pravilno delovanje sistema. Manager tablice skrbi za lastno optimizacijo, ponuja vgrajeno protivirusno zaščito in na primer, blokira neželena sporočila in klice.

Pametni dostop aplikacije in nadzor vsebine vam omogočata, da drugi uporabljajo vašo napravo tako, da vam omogoča popoln nadzor. Če pustite otroke igrati, delite napravo ali celo preprečite, da bi vas kaj zmotilo. Vi ste gospodar. Poleg tega so otrokom na voljo posebne različice zvočnega snemanja, kamera in aplikacije. Z otroškim kotičkom otroci lahko varno uporabljajo Huaweievo tablico.

Nenazadnje pa odlična tablica, ki je idealno družinsko predbožično darilo očara tudi s ceno. V Big bangu je na voljo že za manj kot 200 €.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku