Digitalizacija
22.09.2021 09:25

Deli z drugimi:

Share

Huawei Business Connect: Platforma za lažje pridobivanje strank

Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei je predstavilo brezplačno poslovno orodje Business Connect za upravljanje poslovnih informacij in povečanje izpostavljenosti na spletu z dostopom do globalnega občinstva uporabnikov.

Digitalizacija podjetnikom prinaša priložnosti, a tudi nove izzive. Bolj kot kadarkoli prej je pomembno pritegniti pozornost potencialnih strank in omogočiti, da so jim poslovne informacije na spletu zlahka dostopne. Ker je 93 % potrošnikov glede na raziskavo podjetja Podium prepričanih, da spletne ocene vplivajo na nakupno odločitev, obstaja jasna potreba po pravočasnem zagotavljanju zahtevanih informacij.

Brezplačna platforma Huawei Business Connect je namenjena podjetjem vseh oblik in velikosti, od lokalnih trgovin do velikih podjetij. Nudi jim:

  • Preprost dostop do spletnih uporabnikov.
  • Nemoteno upravljanje bistvenih podatkov iz enega mesta, kot so ime podjetja, področje delovanja, odpiralni časi, lokacije, fotografije in podobno.
  • Potrošniške ocene z možnostjo odgovora.
  • Sodelovanje s potencialnimi strankami preko objavljanja izdelkov, dogodkov, posebnih ponudb in promocijskih aktivnosti.
  • Objavo podrobnosti o izdelkih in storitvah, vključno s fotografijami in cenami z neposredno povezavo na nakup oziroma rezervacijo.
  • Zmogljivo analizo prodajnih podatkov, ki poudari trende in izboljšuje učinkovitost oglaševanja.

Podjetja imajo lahko koristi tudi od povečane izpostavljenosti drugim storitvam Huawei. S pridružitvijo platformi Business Connect bo navedeno v storitvah, kot so iskalnik Petal, zemljevidi Petal in oglaševalski platformi Huawei Ads in prek njih dobilo dostop do 580 milijonov aktivnih uporabnikov iz 170 držav.

»V podjetju Huawei z veseljem ponujamo brezplačno storitev Business Connect, ki podjetjem vseh oblik in velikosti omogoči izkoristiti ekosistem mobilnih storitev Huawei (HMS) in globalno občinstvo uporabnikov. Naš cilj jim je posredovati poslovne informacije, ko kaj iščejo in pomagati, da najdejo podjetje, ko ga potrebujejo. Nova platforma naredi to preprostejše kot kadarkoli prej,« je povedal Uroš Miklavčič iz lokalnega predstavništva podjetja Huawei.

Ko je podjetje registrirano za uporabo platforme Business Connect, ta omogoča upravljanje s ključnimi podatki. Posodobitve se lahko takoj sinhronizirajo z aplikacijami Huawei, s čimer je zagotovljena ažurnost informacij povsod, brez potrebne po ročnem posodabljanju. Poleg tega je mogoče profil Business Connect deliti na družbenih omrežjih kot dodaten način za povečanje spletne prepoznavnosti.

Podjetja lahko potencialne stranke pritegnejo tudi prek objav novih dogodkov in promocijskih aktivnosti, pri čemer so stranke po kliku preusmerjene na vnaprej nastavljene spletne strani za oddajo naročil, rezervacije ali preprosto za pridobivanje dodatnih informacij.

Registracija na platformo Business Connect je mogoča preko spletne povezave https://bizconnect.huawei.com ali poštnega naslova bizconnect@huawei.com.

Širok ekosistem naprav

Huawei je slovenskim uporabnikom nedavno predstavil tablični računalnik MatePad 11 , prave brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6 ter izjemen računalniški monitor MateView.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Vas zanima več iz te teme?
Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Tel: 041 747-064
Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

AR-SET d.o.o.

Dobravica 10A, 8310 Šentjernej, Tel: 05 904 82 27
Vodilni ponudnik računalniške opreme in servisa v Šentjerneju in okolici AR-SET, d. o. o. se že 17 let ukvarja s servisom in trgovino s celostno ponudbo računalniške opreme. ... Več