Računalništvo, telefonija
09.06.2015 09:42

Deli z drugimi:

Share

Httpool v partnerstvu s Twitterjem

Httpool je kot Twitterjev prodajni partner 3. junija v Ljubljani organiziral brezplačne delavnice in zagotovil informacije iz prve roke ob pomoči Twitter strokovnjaka, Scotta Thwaitesa. Doslej se je na Twitterju odvilo čez 40 kampanj za Slovenijo in Hrvaško!
Twitterjev strokovnjak, Scott Thwaites, v akciji.
Twitterjev strokovnjak, Scott Thwaites, v akciji.

Scotta Thwaitesa je pot v začetku junija iz njegove pisarne v Londonu pripeljala v Ljubljano, kjer je bil eden od predavateljev na letošnji konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT.

Izobraževalnega dogodka se je udeležilo približno 50 slušateljev in Slovenije in Hrvaške, med njimi iz podjetij Red Bull, Deichmann, T-2, Amis, KD, AMZS, Akrapovič, Agrokorja, Inovatif, Zavarovalnica Triglav, Telekom, Simobil, Ilirija, Sensilab in drugi.

Doslej se je na Twitterju odvilo čez 40 kampanj za Slovenijo in Hrvaško. Na Twitterju jih lahko najdete pod naslednjimi računi: @RedBullSi, @moderna_int, @tedvanet, @iStyleSlovenija, @visitljubljana, @HBOAdria, @vipnetHRV, @Croatia_hr, @hrvatskitelekom, @MaybellineHR in drugimi.

Skupaj so odgovorili na vprašanja, o katerih se oglaševalci velikokrat sprašujejo, preden prično oglaševati na Twitterju:

  • Zakaj je za blagovne znamke pomembno, da se pojavijo na Twitterju, odprejo Twitter račune in pričnejo komunicirati
  • Koliko in kakšno vsebino potrebujejo, da so lahko konkurenčni na Twitterju
  • Kakšne so smernice komunikacije in zakaj je potrebno graditi skupnost na Twitterju
  • Zakaj je pomembno uporabljati različne vsebine
  • Kako Twitter izkoristiti tudi kot prodajni kanal
  • Primerjava Twitterja z ostalimi kanali, kakšne so prednosti Twitterja

“Twitter je edinstven zaradi javnega dostopa in uporabe v realnem času. S tem ljudem na enostaven način omogoča, da so na tekočem z vsem, kar jih zanima. Blagovnim znamkam, ki so prisotne na področju Centralne in Vzhodne Evrope, pa to omogoča odličen način povezovanja z obstoječimi in potencialnimi potrošniki v povezavi z njihovimi interesi, s pravim sporočilom v pravem trenutku,” dodaja Scott Thwaites, ki je pri družbi Twitter odgovoren za odnose s partnerji v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

“Veseli nas, da so bili naši gostje navdušeni nad dogodkom in prizadevali si bomo, da bo teh vse več, saj je prav dobro poznavanje uspešnih primerov iz prakse ključnega pomena, da blagovne znamke izkoristijo potencial, kot ga ponuja Twitter,” je o dogodku povedal Aleksander Mitrović, direktor Httpool Slovenije in Hrvaške.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku