Telefoni
12.12.2013 12:02

Deli z drugimi:

Share

HTC One Max sedaj na voljo tudi v Sloveniji

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, od petka ponuja novi prestižni pametni telefon HTC One max tudi v Sloveniji. Telefon je v omejenih količinah na voljo ekskluzivno pri Telekomu Slovenije, in sicer v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji. Uporabnikom je na voljo že od 600 evrov dalje; vsi, ki bodo telefon kupili do konca leta, pa bodo prejeli še posebno božično darilo.
Dobite ga lahko ekskluzivno pri Telekomu Slovenije – že od 600 evrov dalje
Dobite ga lahko ekskluzivno pri Telekomu Slovenije – že od 600 evrov dalje

Pametni telefon HTC One max v srebrni barvi odlikujeta prestižni dizajn in tehnološka inovativnost, kar je sicer odlika celotne družine HTC One.

Od petka dalje je HTC One max mogoče kupiti v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji, in sicer po redni ceni (brez vezave) 780 evrov, v akcijski ponudbi Mobitel pa je na voljo že za 600 evrov (ob vezavi za dve leti, pri tem pa imajo uporabniki na voljo tudi možnost obročnega nakupa v mesečnih zneskih 25 evrov naslednjih 24 mesecev)..V kolikor se uporabniki odločijo za čas vezave 12 mesecev, je cena za HTC One max 636 evrov oz. 12 mesečnih obrokov po 53 evrov. Vsi, ki bodo telefon kupili do konca leta, bodo ob nakupu prejeli še zvočnik HTC BoomBass. Inovativni brezžični zvočnik v obliki kocke predvaja le nizke tone, visoke tone pa prepusti telefonu in tako uporabniku še dodatno izboljša že tako odlično glasbeno izkušnjo. Z zvočnikom HTC BoomBaas boste sebi in prijateljem pričarali revolucionarno avdio/video doživetje, saj lahko zvočnik uporabite tudi kot stojalo, prek svojega pametnega telefona pa spremljate tudi ostale multimedijske vsebine.

HTC One max je največji mobilni telefon v družini HTC One z izjemnim zaslonom velikosti 14,99 cm (5,9″) in polno HD-ločljivostjo (1080 p), s katerim posnetki, fotografije, igre in druge multimedijske vsebine praktično zaživijo. Štirijedrni 1,7 GHz procesor zagotavlja hitrost in moč za nemoteno uporabo več vsebin hkrati, kar uporabnikom omogoča stalno dosegljivost ter večjo odzivnost in produktivnost v vsakem trenutku. Telefon HTC One max ima novo funkcijo Fingerprint Scan, ki prepozna prstni odtis lastnika, HTC Sense vmesnik pa poskrbi za enostavno uporabo, s katero je mobitel HTC One max še bolj priročen in uporabniku prijazen. Poleg novosti ohranja napredne funkcije dosedanjih telefonov družine HTC One (HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ in HTC BoomSound™), ki v nadgrajeni obliki in v kombinaciji z uporabniškim vmesnikom HTC Sense 5.5 omogočajo še bolj celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo. HTC One max se lahko pohvali tudi s HTC UltraPixel fotoaparatom, s katerim lahko naredite neverjetne slike tudi ob slabši osvetlitvi, z vgrajenima zvočnikoma z BOOM SOUND tehnologijo za čist zvok pri poslušanju skladb prek glasbenega predvajalnika ter HD-govor za zmanjšanje šuma pogovorov, ki celo presega klasične telefone. HTC One max vas gotovo ne bo pustil ravnodušnih.


Prijavi napako v članku