Telefoni
03.05.2014 22:35
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC Desire 816 v Evropi za slabih 300 evrov!

HTC Desire 816 bi za relativno malo denarja ponujal veliko!
HTC Desire 816 bi za relativno malo denarja ponujal veliko!

Vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna HTC bo v prvi polovici maja v Sloveniji pričel s prodajo pametnega mobilnega telefona Desire 816, ki je bil javnosti prvič predstavljen na konferenci Mobile World Congressu 2014 v Barceloni. Pred kratkim pa je telefonski gigant razkril, da bo za novinca potrebno v prosti prodaji odšteti 295 evrov. Maloprodajna cena mobilnika HTC Desire 816 bo relativno ugodna, saj bo zlahka kos tudi nekoliko zahtevnejšim nalogam in ga bomo lahko brez težav uporabljali tudi pri preživljanju prostega časa.

Zaslon pametnega mobilnega telefona HTC Desire 816 je opremljen s 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo in ponuja ločljivost 1.280 x 720 slikovnih točk in je idealen za ljubitelje fotografije, saj ima dva zmogljiva fotoaparata. Digitalni fotoaparat na zadnji strani telefona z zmogljivostjo 13 milijonov slikovnih točk vključuje tudi funkcijo »Zoe« in posname avtomatske video poudarke. Sprednji fotoaparat z zmogljivostjo 5 milijonov točk pa je popoln pripomoček za posnetke »selfiejev«.


HTC Desire 816 je opremljen še s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,6 gigahercev in modemom za povezovanje v hitra mobilna omrežja 4G/LTE. Mobilnik na ta račun omogoča hitro brskanje po spletu, igranje iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami. Na vgrajenem pomnilniku pa bo prednameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2 z inovativnim grafičnim vmesnikom HTC Sense 5.5.


Prijavi napako v članku