Računalništvo, telefonija
22.05.2013 16:48

Deli z drugimi:

Share

HP z novostmi za majhna in srednje velika podjetja

Nove prenosnike in tiskalnike odlikuje odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno
HP ProBook 470
HP ProBook 470

HP je napovedal nove produkte, ki so namenjeni v prvi vrsti majhnim in srednje velikim podjetjem, a bodo z odličnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno zagotovo prepričali tudi domače uporabnike.

Kompromisi med zmogljivostjo, kakovostjo in obliko, ko se domači uporabniki ali podjetja odločajo za nakup nove IT opreme, niso več potrebni. HP pomaga najti to ravnotežje in predstavlja nove visoko-zmogljive prenosnike z vrhunskim dizajnom in funkcionalnostmi ter zanesljive rešitve za tiskanje.

Med novosti sodijo:

  • Prenosniki HP ProBook serije 400 z vitko zasnovo, zmogljivo baterijo, uporabno zanesljivostjo in varnostnimi funkcijami za poslovno rabo.
  • Prenosniki HP 200 z multimedijskimi orodji in povezljivostjo za domačo uporabo in pisarno.
  • HP Scanjet s podajalnikom papirja ter novi tiskalniki HP LaserJet in HP Officejet.

HP ProBook serija 400: preverjena kakovost in vzdržljivost v stilskem ohišju

HP je malim in srednje velikim podjetjem ponudil 4 nove in zanesljive prenosnike HP ProBook serije 400. Namenjeni so uporabnikom, ki iščejo najboljše razmerje med zmogljivostjo in ceno, brez odrekanja všečni obliki. Z velikostjo zaslonov 17.3” (44 cm), 15.6” (40 cm), 13.3” (33,8 cm) ter naborom zmogljivih Intel in AMD procesorjev, so prenosniki HP ProBook serije 400 tudi do 36 odstotkov tanjši in 18 odstotkov lažji kot njihova predhodna generacija. Odlikuje jih tudi stilsko sivo ohišje z dodatki aluminija. Kupcem so na voljo tudi konfiguracije z vgrajenimi SSD diski za večjo produktivnost pri delu, 4G WWAN modemi za boljšo povezljivost in varnostnimi rešitvami HP Client Security za brezskrbno uporabo. Dodatno, prenosniki so predpripravljeni za uporabo aplikacije Skype, boljšo avdio in video kakovost konferenc pa omogočajo z integriranim DTS Sound+.

HP 200 serija: mobilnost in polna funkcionalnost z ugodno ceno

Prenosniki serije HP 200 bodo opremljeni z 15,6” (39,6 cm) zaslonom, brezžičnim modemom in zmogljivimi Intel in AMD procesorji. Njihova oblika je uporabniku prijazna in omogoča preprosto ustvarjanje in dostopanje do vsebin doma in v pisarni, vzdržljivo ohišje pa ščiti prenosnik ne glede na to, kje se ta uporablja. Prenosniki serije 200 zagotavljajo kakovostne multimedijske storitve z prednaloženo programsko opremo. Uporabniki lahko priključijo naprave na večji (HD) zaslon preko HDMI vtičnice, Altec Lansing zvočnik pa omogoča izvrstno izkušnjo zvoka.

HP rešitve za tiskanje in upodabljanje za večjo produktivnost in nižje stroške

Z novimi HP tiskalniki in skenerji lahko uporabniki enostavno, hitro in učinkovito ustvarjajo, shranjujejo in dostopajo do kakovostnih vsebin.

  • Multifunkcijska naprava HP LaserJet Pro M521 za zanesljivo tiskanje in upodabljanje, s funkcionalnostjo tiskanja direktno s tabličnega računalnika ali mobilnega telefona preko HP ePrint, AirPrint in DirectPrint.
  • HP LaserJet Enterprise M725, zmogljiv tiskalnik za tiskanje velikih količin in na različne velikosti papirja – do A3, z vgrajeno funkcijo upodabljanja in nizko nabavno ceno.
  • HP Scanjet Pro 3000 s2 s podajalnikom papirja in intuitivnim skenerjem.
  • HP Officejet Pro 251dw tiskalnik in HP Officejet Pro 276dw multifunkcijska naprava za profesionalno uporabo, ki zagotavlja 50 odstotkov nižjo ceno natisnjene strani kot laserski tiskalniki, preprosto upravljanje in enostavno priključitev v poslovno omrežje.
  • HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One za stroškovno učinkovit tisk velikega formata v pisarni.

Dostopnost in cene

Prenosniki serij HP ProBook 400 in HP 200 bodo v Evropi na voljo predvidoma v maju. Cene za HP ProBook serije 400 se začnejo pri 499€, za HP 200 pa pri 399€. HP LaserJet Pro MFP M521, HP LaserJet Enterprise M725 in HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner so že na voljo po vsem svetu. Tiskalnik HP Officejet Pro 251dw in multifunkcijska naprava HP Officejet Pro 276dw so že na voljo v Evropi. HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One bo na voljo v avgustu 2013.

Dodatna gradiva o novih produktih (specifikacije, prikazi dejstev…) so na voljo na tej povezavi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku