Računalništvo, telefonija
26.03.2008 09:34
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP razširil virtualizacijo na strežnikih HP ProLiant

HP je predstavil nove tehnologije, ki v strežniško platformo HP ProLiant integrirajo virtualizacijske zmožnosti, kar uporabnikom omogoča hitro in preprosto virtualizacijo njihovih strežniških okolij.

Tehnologije, poimenovane HP ProLiant iVirtualization, omogočajo podjetjem vseh velikosti znižanje stroškov, dvig storilnost in boljšo izrabo virov. Pri njihovem razvoju se je HP povezal z vodilnimi ponudniki vritualizacijskih rešitev, podjetji VMware, Citrix in Microsoft. S pomočjo funkcij, ki temeljijo na obstoječih orodjih za upravljanje strežnikov, se integrirajo neposredno s strežniki ProLiant. Ob zagonu strežnika je tako ta samodejno in takoj konfiguriran za delovanje v virtualizacijskem okolju.

HP nudi širok nabor virtualizacijskih rešitev, od strežniških rešitev, kot je HP ProLiant iVirtualization, prek infrastrukturnih rešitev, kot je programska oprema HP Insight Control in HP Insight Dynamics – VPE, do programske opreme HP Data Center Automation, ki zagotavlja preprosto upravljanje in avtomatizacijo celotnega življenjskega cikla virtualnih in fizičnih okolij.

Več informacij o HP-jevi ponudbi za virtualizacijo najdete na tem naslovu.


Prijavi napako v članku