Strojna oprema
28.02.2006 07:35

Deli z drugimi:

Share

HP Photosmart Pro B9180 A3+ Photo Printer


HP Photosmart Pro B9180 A3+ Photo Printer

HP je predstavil nov tiskalnik HP Photosmart Pro B9180 A3+ Photo Printer, razvit posebej za potrebe profesionalnih fotografov. Vrhunski tiskalniški sistem z osmimi, visokozmogljivimi pigmentnimi črnili HP Vivera Inks in izboljšano medijsko združljivostjo omogoča fotografom do 30 odstotkov večjo storilnost, ki jo potrebujejo za uspeh na vse bolj konkurenčnem trgu profesionalne fotografije.

Učinkovit in zmogljiv nov tiskalnik temelji na HP-jevi dediščini grafičnih in komercialnih tiskalnikov. Z njim je mogoče natisniti visokokakovosten, trajen in vodoodporen izpis, ki se posuši v trenutku in je brez sprememb obstojen tudi do 200 let, kar predstavlja novo merilo na področju fotografije.

Novo razvit tiskalniški sistem vključuje HP-jevo lastno prilagodljivo tiskalniško tehnologijo za večjo storilnost, uporabnost in nizke stroške na stran, osem ločenih kartuš s pigmentnimi črnili, štiri dvobarvne tiskalniške glave ter nabor profesionalnega fotografskega in umetniškega papirja. Visokozmogljive kartuše profesionalnim fotografom omogočajo tisk do okrog 80 izpisov velikosti A3+ ali 840 izpisov 10*15 cm. Tiskalniški vtičnik HP Pro za Adobe Photoshop in več profilov ICC v tiskalniški programski opremi nudijo natančno in predvidljivo kakovost barv.


Prijavi napako v članku