Računalništvo, telefonija
20.11.2011 17:34

Deli z drugimi:

Share

HP ENVY 17 – izjemno oblikovanje in vrhunska zmogljivost

NOVO HP ENVY 17
NOVO HP ENVY 17

Novi HP ENVY 17 s štirijedrnimi procesorji Intel Quad Core ima črno in sivo popolnoma kovinsko ohišje z zaobljenimi robovi. Osvetljena tipkovnica Radiance Backlit vključuje novo tehnologijo, pri kateri je vsaka tipka posebej osvetljena z lučko LED. Tipkovnica ima tudi vgrajena tipala, ki zaznajo, kdaj se je uporabnik približal tipkovnici in jo ob tem osvetlijo. Osvetlitev se izključi, ko uporabnik preneha uporabljati tipkovnico. S šestimi zmogljivimi zvočniki in nizkotoncem novi prenosnik ENVY zagotavlja odlično izkušnjo zvoka, ki jo prinaša tehnologija HP Beats Audio.

Z brezžično tehnologijo 3×3 prenosniki ENVY zagotavljajo brezžične povezave, ki so trikrat hitrejše in delujejo na dvakrat večji razdalji od običajnih povezav. ENVY 17 prinaša hiter zagon in ponovno vzpostavitev delovanja ter programsko opremo, prilagojeno za visoko zmogljivost. Baterija zdrži do 8 ur, računalnik pa lahko podpira do tri naprave za shranjevanje podatkov, ki vključujejo disk SSD mSATA in do 2 običajna trda diska. Na računalnik je mogoče priklopiti do tri zunanje zaslone.


HP Wireless Audio – glasba, kjer jo želite

Tehnologija Wireless Audio je integrirana v nove prenosnike HP ENVY in lahko vsak prenosni računalnik spremeni v popolnoma integriran domači zvočni sistem. Uporabniki lahko namreč glasbo v visoki kakovosti pošiljajo na do štiri zunanje naprave ali neposredno na katerokoli napravo KleerNet.

Tehnologija odpravlja zamike pri predvajanju in zagotavlja visoko kakovost zvoka.

Uporabniki lahko ločeno kupijo oddajnik HP Wireless Audio in tudi brez prenosnika ENVY uživajo v brezžični glasbi. Oddajnik je mogoče preprosto priklopiti na katerikoli prenosni računalnik, ob tem pa podpira številne vmesnike, kot so RCA, 3,5 mini, izhod TOSLINK in koaksialni S/PDIF.


Dodatki

Oblikovanje prenosnikov HP ENVY odlično dopolnjuje brezžična miška HP Wi-Fi Touch Mouse x7000 z enostavnim ergonomskim oblikovanjem. Miška je opremljena z možnostjo premikanja po straneh z dotikom ter šestimi prilagodljivimi gumbi, med katerimi je tudi gumb za preprosto nalaganje vsebin na omrežje Facebook z enim klikom. Miška se z računalnikom poveže preko brezžične povezave Wi-Fi in ne potrebuje sprejemnika. Od računalnika je lahko oddaljena do 9 metrov, baterija pa vzdrži do 9 mesecev, kar je dvakrat dlje od primerljivih mišk Bluetooth.

HP ENVY 17 bo predvidoma na voljo od sredine januarja za od 1399 EUR dalje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku