Računalništvo, telefonija
02.07.2012 09:55

Deli z drugimi:

Share

HP dopolnil ponudbo strežnikov HP ProLiant Gen8

HP je dopolnil svoj portfelj HP ProLiant Generation 8 (Gen8) z novimi strežniki, ki nudijo izboljšane zmogljivosti, poenostavljeno vzdrževanje in krajši čas izpada podatkovnega centra. V podjetju so prav tako napovedali nove programe za financiranje, podporo in partnerje, vključno s HP ProActive Insight Architecture Alliance, ki združuje nekatera vodilna tehnološka podjetja z namenom odpraviti ročna vzdrževalna opravila in pomembno izboljšati čas razpoložljivosti podatkovnih centrov.
HP dopolnil ponudbo strežnikov HP ProLiant Gen8
HP dopolnil ponudbo strežnikov HP ProLiant Gen8

Razširjen nabor strežnikov HP ProLiant Gen8 vključuje nove izdelke z AMD Opteron™ procesorji serije 6200, Intel® Xeon® procesorji družine E5-2400 in Intel® Xeon® procesorji družine E5-4600. Opcijski, izboljšani HP PCIe Gen2 IO Accelerators, pospeševalci, ki krajšajo čas dostopanja do podatkov na disku, omogočajo podjetjem izboljšati zmogljivost aplikacij in skrajšati računske cikle.

Kot odgovor na rastoča pričakovanja organizacij vseh velikosti je HP predstavil nove HP ProLiant Gen8 strežnike in strežniške rezine z Intel Xeon procesorji iz družine E5-2400:
• HP ProLiant DL360e Gen8 (1U)
• HP ProLiant DL380e Gen8 (2U)
• HP ProLiant ML350e Gen8
• HP ProLiant BL420c Gen8

HP je svojemu naboru HP ProLiant Gen8 dodal tudi strežniške rezine z AMD Opteron procesorji serije 6200:
• HP ProLiant DL385p Gen8
• HP ProLiant BL465c Gen8

HP bo svojo družino HP ProLiant izdelkov dopolnil tudi s strežniškimi rezinami z Intel Xeon E5-4600 procesorji. Ti bodo na voljo predvidoma v poletnih mesecih.

Ekosistem HP ProActive Insight Architecture Alliance se osredotoča na maksimiranje vgrajene inteligence strežnikov HP ProLiant Gen8. Člani zavezništva so podjetja s področij spominskih modulov, shranjevanja podatkov, vhodno-izhodnih naprav, napajalnih sistemov in infrastrukture, skupaj pa razvijajo tehnologije, ki ustrezajo standardom arhitekture HP ProActive Insight. Tehnologija neprekinjeno analizira številne parametre delovanje strežnika ter omogoča visoko raven avtomatizacije in tako skrajšuje čas morebitnega izpada podatkovnega centra, ki je posledica ročnih napak. Pravtako omogoča sporočanje opozoril, metrik in ostale sistemske analitike v portal za podporo HP Insight Online. Uporabniki teh storitev lahko precej skrajšajo čas reševanja problemov.

HP tudi sodeluje z vodilnimi globalnimi ponudniki programske opreme, kot so Microsoft, Red Hat, SAP in VMware, da bi postavil vodilne panožne kriterije s svojimi strežniki HP ProLiant Gen8. Podrobnosti primerjalnih rezultatov so na voljo tukaj.

Nov program HP Financial Services Refresh for Less nudi organizacijam priložnost za prehod na HP ProLiant Gen8 brez potrebnih investicijskih sredstev, tako da lahko te takoj realizirajo operativne prihranke. HP Finacial Services lahko olajšajo preoblikovanje zastarelih infrastruktur v organizacijah z raznovrstnimi finančnimi opcijami.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ATR.SIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ATR.SIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ATR.SIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku