ATR.SIS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Blatnica 14, 1236 Trzin
  • 01 620 22 50
  • info@atr.si
  • www.atr.si
Davčna št.:
SI 11950463
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2087707

ATR.SIS: informacijska oprema in storitve

Informacijske tehnologije so najhitreje rastoča in dinamična panoga na svetu. Predstavljajo eno izmed orodij za uresničevanje vaših strategij, saj lahko z njeno pomočjo razvijate nove poslovne modele in procese, ki so pogoj za obvladovanje poslovanja in delovanja ter doseganja konkurenčne prednosti v vaši panogi.

Poslanstvo podjetja ATR.SIS je zagotavljanje informacijske infrastrukture za učinkovito elektronsko poslovanje podjetij. S ponudbo opreme, storitev ter celovitih in tehnično dovršenih rešitev, svojim klientom zagotavljajo optimalno informacijsko podporo za učinkovito, varno in nemoteno poslovanje.


Cilji podjetja:

  • voditi dolgoročno poslovno politiko, osredotočeno na poslovne potrebe klientov z zagotavljanjem znanja, prilagodljivosti, odzivnosti in dinamične realizacije njihovih različnih potreb,
  • vzdrževati partnerske odnose z vodilnimi svetovnimi in lokalnimi ponudniki strojne in programske opreme ter tehnologij,
  • nuditi stimulativno okolje ter možnost strokovne in osebne rasti zaposlenim.

Sodobno zasnovan informacijski sistem, ki se je sposoben nenehno prilagajati vašim spreminjajočim se potrebam in zahtevam ter je ustrezno integriran z vašimi poslovnimi procesi je osnovna infrastruktura vsakega sodobnega podjetja ali organizacije. Optimalna izraba informacijskih tehnologij vam lahko zagotovi hitrejše in natančnejše izpolnjevanje pričakovanj vaših kupcev, učinkovitejše delo zaposlenih in boljši poslovni izid.

Za dolgoročen uspeh potrebujete partnerja, ki vam bo z ustrezno podporo na področju informacijske opreme, rešitev in storitev znal zagotoviti prednost pred vašo konkurenco. Prepričani smo, da vam lahko s svojo konkurenčno ponudbo, bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagajo pri ATR.SIS d.o.o.


Deli z drugimi: