Programska oprema
28.03.2006 08:00

Deli z drugimi:

Share

HouseCall Server Edition prenovljen

Trend Micro je izdal HouseCall Server Edition v6.5, najnovejšo izvedbo programske opreme za spletno prepoznavanje in odstranjevanje nevarnosti. HouseCall Server Edition omogoča ponudnikom storitev in podjetjem zmanjšanje stroškov podpore končnim uporabnikom, zmanjšuje porabo omrežnih virov in širokopasovne povezave ter ponuja večjo zaščito pred online prevarami in krajami identitet.

Zaradi povečanja internetnih aktivnosti, kot so e-bančništvo in ostale občutljive online transakcije, se je pojavila tudi potreba po povečani varnosti, ki bi se lahko zoperstavila prihajajočim novim in razvijajočim se varnostnim grožnjam.

HouseCall Server Edition v6.5 ponuja prepoznavanje in odstranitev praktično vseh vrst škodljivih programskih kod, vključno s spywareom in reklamnimi programi. Kot dodatno možnost je Trend Micro predstavil tudi novo možnost skeniranja vrata (portov), ki pomaga preveriti ali je požarna pregrada primerno nastavljena.

“Odkar smo pred tremi leti na našo spletno stran dodali Trend Micro’s HouseCall Online Scanner, smo od naših uporabnikov prejeli veliko pozitivnih odzivov,” pravi Tommi Vänninen, ustanovitelj neodvisnega finskega protivirusnega portala (Independent Finnish Antivirus portal) www.virustorjunta.net. “Pred kratkim je bil HouseCall zelo priljubljen zaradi tehnološke prednosti Trend Micra pri ponudbi online virusnega skeniranja vseh večjih spletnih brskalnikov in ne le za Internet Explorer. Veseli smo, da lahko našim članom ponujamo storitve HouseCall online skeniranja in jim tako pomagamo v boju proti škodljivim kodam in nevarnostim.”

Trend Micro HouseCall ponuja online zaščito že od leta 1997.


Prijavi napako v članku