Računalništvo, telefonija
Telefonija
28.02.2024 15:15

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic6 Pro že na voljo v predprodaji

Svetovna tehnološka znamka HONOR je ta konec tedna na sejmu MWC v Barceloni predstavila svoj novi vodilni pametni telefon HONOR Magic6 Pro, ki je v Sloveniji že na voljo za prednaročilo. HONOR Magic6 Pro je na voljo v črni in zeleni barvi Epi1, po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov. V predprodaji, ki traja od 26. 2. do 13. 3. 2024 oziroma do razprodaje zalog bodo uporabniki skupaj s pametnim telefonom prejeli tablico HONOR Pad X9.

Najnovejši pametni telefon vrhunske serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, ​​zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca (UI).

Odkrijte čarovnijo: spremenite fotografijo s pametnim telefonom s tehnologijo umetne inteligence

HONOR Magic6 Pro premika meje inovacij z najboljšo periskopsko teleobjektivno kamero s 180 MP v svojem razredu, ki vključuje vrhunsko tehnologijo kamere Falcon in HONOR AI Motion Sensing Capture v vseh objektivih. Posebej velja izpostaviti periskopsko telefoto kamero s 180 MP z izjemno strojno opremo, popolnoma prilagojeno za zajemanje osupljivih trenutkov. Zaslonka f/2.6 poveča svetlobno občutljivost, kar zagotavlja dovoljšen vnos svetlobe in omogoča fotografiranje športnih fotografij tudi v slabih svetlobnih pogojih. Poleg tega telefoto kamera zahvaljujoč inovativni tehnologiji povečave v senzorju podpira 2,5-kratni optični zoom in 100-kratni digitalni zoom, kar uporabniku omogoča, da se približa kateremu koli dejanju, ki ga želi fotografirati. Senzor kamere lahko združi 16 slikovnih pik, ki zajamejo svetlobo, v večjo slikovno piko, enakovredno 2,24 μm, kar omogoča, da kamera posname svetle in žive fotografije tudi v slabih svetlobnih pogojih. Opremljen z najboljšo telefoto kamero v panogi, HONOR Magic6 PRO zagotavlja fotografije izjemne ostrine, jasnosti in podrobnosti pri povečavi.

Kar zadeva športno fotografijo, profesionalni fotografi dajejo prednost teleobjektivom, saj zagotavljajo perspektivo od blizu, ki je bistvena za fotografiranje med športnimi dogodki.

Kamera telefona HONOR Magi6 Pro izstopa kot ultimativni preobrat v športni fotografiji s pametnimi telefoni, zahvaljujoč svojim izjemnim funkcijam in napredku v UI na splošno. Ker šport v zadnjih letih še naprej združuje svet s športnimi dogodki, je svetovna tehnološka znamka HONOR veliko vložila v doseganje odličnosti v športni fotografiji z izboljšano hitrostjo fotografiranja in jasnejšimi slikami. S pomembnimi nadgradnjami na ravni strojne opreme in strežnika želi HONOR postati vodilni pametni telefon za zajemanje športnih trenutkov in gibanja z neprimerljivo kakovostjo.

Čarovnija kadriranja: HONOR AI Motion Sensing za neprimerljive posnetke

Kar zadeva programsko opremo, HONOR Magic6 Pro uporablja UI za zagotavljanje najbolj inteligentne športne fotografske izkušnje, ki uporabnikom omogoča, da prepoznajo popoln trenutek za zajemanje športnih dogodkov. S svojim izboljšanim algoritmom fotografiranja in tehnologijo AI Motion Sensing sistem kamere HONOR Falcon natančno prepozna različne scenarije prek omrežja AI, usposobljenega z več kot 8 milijoni slik. Napredni AI Motion Sensing teefona HONOR Magic6 Pro z nadaljnjim redefiniranjem zmogljivosti prekaša prejšnjo generacijo s pokrivanjem širšega nabora športov in dejavnosti poleg hoje in teka, zaradi česar je popoln za zajemanje razburljivih trenutkov na športnih dogodkih in dirkah. Kamera samodejno zazna izraze obraza, kot je nasmeh, in gibe telesa, kot je skakanje, kar uporabnikom omogoča, da ujamejo nepozabne trenutke in akcijske posnetke z neprimerljivo natančnostjo.

Z obsežnim usposabljanjem lahko kamera prepozna raznoliko paleto običajnih športov, kot so sabljanje, košarka, tek, badminton in tenis, ter zahvaljujoč moči umetne inteligence posname osupljive posnetke z neverjetnimi podrobnostmi.

Več o ponudbi pametnega telefona HONOR Magic6 Pro v predprodajnem obdobju si oglejte na tej povezavi.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni HONOR Magic6 Lite Honor Magic6 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več