Računalništvo, telefonija
22.09.2008 13:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Honeywell Dolphin 9900

Nedolgo nazaj je podjetje Honeywell postavilo na tržišče svoj najnovejši ročni računalnik Dolphin 9900 namenjen specifičnim uporabnikom. Omenjenega izdelka se bodo prav gotovo razveselili vsi, ki delajo v proizvodnji ali prodaji, saj Dolphin 9900 s 624 Mhz procesorjem in operacijskim sistemom Microsoft Windows Mobile 6.0 predstavlja kombinacijo naprednih kombinacijskih tehnologij in mobilnega zajema podatkov.

Gre za izredno robusten izdelek, ki je z vgrajeno kamero sposoben zajema eno- in dvo-dimenzionalnih črtnih kod, digitalnih fotografij in digitalnih podpisov. Zaradi svoje zunanje robustnosti, ki omogoča padce z višine 1,5 m, je nadvse primeren za delo v umazanih industrijskih okoljih ter skladiščih. Kljubuje pa tako visokim kot nizkim temperaturam (-10°C do +50°C) in podpira standard IP64.

Obdelava in pretok podatkov poteka tekoče in neproblematično zaradi vgrajenih zmožnosti komuniciranja (brezžična radijska povezava WLAN, Bluetooth, GSM, E-pošta, GPRS/EDGE). Ima ergonomsko obliko s posebnim utorom za prst, alfanumerično tipkovnico s trpežnimi tipkami in varčno baterijo za vsaj deseturno delovanje. Odlikuje pa ga še GPS sprejemnik in skorajda 9 cm diagonala, občutljiva na dotik. Več informacij dobite na spletni strani proizvajalca.


Prijavi napako v članku