Računalništvo, telefonija
13.06.2013 07:55

Deli z drugimi:

Share

Hitri bralec spominskih kartic

Namizni računalniki tipično ne vsebujejo reže za spominske kartice. Če želimo na njem gledati slike s svojega digitalnega fotoaparata, lahko to dosežemo s priklopom USB bralca kartic. Toda kako poskrbimo, da bo lahko bral različne verzije spominskih kartic?
Equip bralec kartic ima kar 5 rež za spominske kartice.
Equip bralec kartic ima kar 5 rež za spominske kartice.

Equip je predstavil novi bralec kartic. Ta USB 3.0 vse-v-enem bralec kartic je zmogljiva naprava za zahtevne uporabnike. Pohvali se lahko s kar 5 režami za spominske kartice, zaradi česar vam kartic ne bo treba neprestano menjati. S tem nudi najbolj celovit dostop do vseh vaših podatkov in datotek. Podpira napredne standarde, kot sta CFast in SDXC. Bralec se napaja in poveže z računalnikom preko USB kabla. Podpira »plug and play«, kar pomeni, da napravo le povežete z računalnikom in vanj vstavite spominsko kartico, vse ostalo pa se izvede avtomatsko. Če namestite vključen program Icon Display Utility, boste videli grafično identifikacijo v mapi Moj Računalnik, ki vam bo pomagala enostavno prepoznati vir podatkov.

Bralec kartic je lepe in moderne oblike, zato ne boste čutili potrebe, da ga po vsakem prenosu odklopite in spravite v predal. Zaradi USB 3.0 povezave boste podatke s kartic lahko prenašali do 5 Gbps, kar pomeni količino celotnega CD ploščka na sekundo.

Slovenski uvoznik za Equip je podjetje Chip Trade, d. o. o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CHIP TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku