Računalništvo, telefonija
01.02.2010 11:18
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HERMES SoftLab na IGE 2010 predstavlja nove programske in tehnološke rešitve

HERMES SoftLab, član skupine ComTrade Group, se med 26. in 28. januarjem predstavlja na sejmu igralniških tehnologij International Gaming Expo v Londonu z novimi programskimi in tehnološkimi rešitvami s področja igralništva.
Na sejmu igralniških tehnologij IGE 2010 ekipa HERMES SoftLaba prvič razstavlja v bližini prostora ICEi, ki je namenjen predstavitvi spletnega igralništva.
Na sejmu igralniških tehnologij IGE 2010 ekipa HERMES SoftLaba prvič razstavlja v bližini prostora ICEi, ki je namenjen predstavitvi spletnega igralništva.

HERMES SoftLab

že več let prodira na svetovna klasična in spletna igralniška središča. V igralniškem kompetenčnem centru v Ljubljani razvija napredne rešitve in aplikacije programske opreme za različna področja sodobnega sveta igralništva. S pomočjo svetovalnega strokovnega znanja razvojne ekipe HERMES SoftLaba in močnim oddelkom za raziskave in razvoj na področju igralništva, center ponudnikom spletnih igralniških storitev in igralnic nudi rešitve po meri. Osredotoča se na razvoj tehnoloških rešitev po meri, s poudarkom na oddaljenih igralniških strežnikih, strežniškim igranjem in lastnim razvojem G2S/S2S gradnikov.

Na sejmu igralniških tehnologij IGE 2010 ekipa HERMES SoftLaba prvič razstavlja v bližini prostora ICEi, ki je namenjen predstavitvi spletnega igralništva, s čimer ponovno dokazuje, da se v zadnjih letih še bolj osredotoča na razvoj storitev v segmentu spletnega igralništva.

Aleš Gornjec, vodja razvoja poslovanja za igralništvo, je o udeležbi HERMES SoftLaba na IGE 2010 povedal: »HERMES SoftLab se sejma IGE 2010 udeležuje zato, da predstavi razvoj novih programskih rešitev za klasično in spletno igralništvo tudi vsem tujim potencialnim poslovnim partnerjem in strankam. Razstavni prostor na IGE 2010 je točka, kjer obiskovalci sejma lahko izvedo več o naprednih rešitvah za različna področja igralništva.«


Prijavi napako v članku