Igre
24.04.2010 14:24

Deli z drugimi:

Share

Halo: Reach bo na voljo v treh izdajah!

Halo: Reach bo na voljo v treh izdajah!
Halo: Reach bo na voljo v treh izdajah!

Ni iz trte zvito, da se posebne izdaje popularnih iger prodajajo kot tople žemljice in kot kaže se ta trend tudi ne misli končati. Bungie je namreč napovedal, da želijo igračarjem ponuditi tri različne okuse igre Halo: Reach.

Govorim namreč o treh izdajah v katerih bo dotična igra na voljo ob izidu. Seveda za tiste, ki jih posebne izdaje ne zanimajo, bo še vedno obstojala navadna verzija, medtem ko bodo lahko zahtevnejši igračarji izbirali med »Special Edition« in »Legendary Edition« paketoma. Vsaka s svojo ceno in posebnimi bombončki.

Special Edition bo na voljo za okoli 79.99€ s t.i. »ONI Black Box« pakiranjem. Vključuje unikaten Elite Armor in knjižico v kateri se skriva skrivni dnevnik Dr. Halseyja in nemalo ostalih novosti, ki so nam jih razvijalci skrivali vsa ta leta.

Najbolj ekskluzivna med tremi izdajami pa bo bržkone paket Legendary. Le-ta bo tokrat vseboval stvari, ki jih bodo prejeli tudi lastniki Special Editiona, vendar z »UNSC« pakiranjem in ročno poslikanimi igračkami, ki jih lahko vidite na prikazani sliki levo. Za piko na i boste dobili zraven tudi ognjeno čelado, katera bo na žalost na voljo le v igri. Če ste privrženec Halo iger, potem boste te izdaje morebiti celo veseli, a veselje in zainteresiranost zna ob ceni 150€ po prespani noči ponikniti.

In kakšen je vaš pogled na Legendary Edition? Je vredna svojega denarja ali ga boste raje zapravili za ostale igre?


Prijavi napako v članku