Igre
01.03.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova večigralska igra slovenskega porekla

Bodo večigralske igre Slovenijo kmalu postavile na svetovni zemljevid?
Bodo večigralske igre Slovenijo kmalu postavile na svetovni zemljevid?

Da so večigralske igre priljubljene bolj kot kadarkoli prej, potrjujejo številni rekordi, ki jih v zadnjem času podirajo naslovi kot so: League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Fortnite, Overwatch in letošnji Apex Legends. Zdaj pa se ponudbi pridružuje še Grounds of Glory, debitantski izdelek slovenske zasedbe GG Studios, ki sicer ni brezplačen, je pa cenovno dovolj dostopen, da utegne sčasoma pridobiti zajeten krog oboževalcev.

Grounds of Glory je večigralska bojna arena s poudarkom na hitrem in dinamičnem borilnem sistemu, ki se zgleduje po PvP bitkah iz World of Warcraft. Igralcem so na voljo predstavniki treh različnih razredov herojev (Arcanist, Prophet in Warrior), ki jih je možno po želji stilizirati in popeljati v razburljive borbe 2 na 2 ali 3 na 3. Pomembno vlogo igrajo predvsem refleksi in merjenje, saj so razvijalci veliko pozornosti namenili nadzoru in trkom izstrelkov. Za pestrost in privlačnost akcije pa skrbita deloma uničljiva okolica ter grafični pogon Unreal Engine 4.

Več o igri lahko izveste na uradni spletni strani https://groundsofglory.net/ ali kar na platformi Steam, kjer je igra od 22. februarja že na voljo za malo več kot evrskega desetaka.


Prijavi napako v članku