Avtomoto
Življenjski slog
17.11.2022 07:52

Deli z drugimi:

Share

Izredno poceni kolesarski števec z vgrajenim sistemom GPS

Sezona kolesarjenja počasi zaključuje, na cesti bomo še vedno nekaj časa videli posamezne junake, katere hladne zimske temperature ne motijo. Tudi če ne nameravate kolesariti po zasneženi cestah, lahko že zdaj začnete razmišljati o naslednji sezoni kolesarjenja, in kaj bi morebiti potrebovali spremeniti na svojem kolesu. Morda smo za vas našli ravno en tak priročen dodatek, ki vam bo pomagal pri vsakodnevnih kolesarskih podvigih. Na TEJ POVEZAVI poteka akcijska ponudba za večfunkcijski kolesarski števec CYCPLUS M1 z vgrajenim GPS sistemom. Cena? Ugodnih 28,6 €.

Večfunkcijski kolesarski števec CYCPLUS M1: glavne značilnosti

Večnamenski kolesarski števec ima 2,9-palični LCD zaslon, na katerem se vam bodo prikazovali ključni podatki o sami vožnji: hitrost, čas kolesarjenja, prevožena razdalja, nadmorska višina in še več.

Kolesarski števec ima tudi vgrajen GPS, ki poskrbi za natančno sledenje in pozicioniranje. Vgrajena sta tudi termometer in barometer. Prek Bluetooth povezave lahko kolesarski števec povežete s telefonom in podatki se bodo samodejno sinhronizirali. Ohišja števca je vodoodporno (IPX6), tako da ste lahko pomirjeni glede vožnje v dežju.

Vgrajena litijeva baterija 1.100 mAh ima življenjsko dobo 30 ur. Kolesarski števec CYCPLUS M1 lahko enostavno namestite na krmilo s priloženimi obročki.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kolesarski števec


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več