Igre
23.07.2011 11:12

Deli z drugimi:

Share

GoldenEye 007: Reloaded napovedan za letošnjo jesen

GoldenEye 007: Reloaded napovedan za letošnjo jesen
GoldenEye 007: Reloaded napovedan za letošnjo jesen

Mnogi se še vedno spominjate ko ste leta 1997 na igralni konzoli Nintendo 64 prvič pognali legendarni GoldenEye 007. Zaradi svojega slovesa je igra v preteklem letu prejela »remake« inačico, ki je bila izdana za Nintendov Wii in DS.

In sedaj nas je Activision obvestil, da prihaja predelana inačica orginalnega GoldenEye 007 tudi na ostali dve igralni konzoli sedme generacije, Playstation 3 in Xbox 360. Ta se bo tokrat imenovala GoldenEye 007: Reloaded, katera bo grajena na popolnoma noven grafičnem srčku, zaradi česar bomo videli močno izboljšane vizualne efekte. Obenem pa bomo priča še nekaterim novostim in izboljšavam.

Med novosti lahko v prvi vrsti prištejemo podporo za Sonyjev PS Move, nove igralne načine za večigralski način in izboljšano orožarno. A v igro bodo avtorji vpeljali tudi povsem novi igralni način »Mi6 Ops Missions«, ki bo ločen od solo kampanje in bo igričarjem ponujal precej novih nalog, razvrščenih v štiri glavne kategorije (Assault, Elimination, Stealth in Defense objectives).

Priča bomo tudi izboljšanemu kooperativnemu načinu igranja in večigralskem načinu v katerem se bo tokrat pomerilo 16 igričarjev.

Activision v tem trenutku ni želel podati datuma izida, a igra naj bi izšla nekje v času letošnje jeseni.


Prijavi napako v članku