Računalništvo, telefonija
07.09.2014 10:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Glasba v gibanju – novi Toshibini prenosni brezžični zvočniki

Povezljivost: Bluetooth v3.0+ Enhanced Data Rate, NFC, vhod AUX ter vgrajeni mikrofon za prostoročno izvajanje konferenčnih klicev.
Glasba v gibanju – novi Toshibini prenosni brezžični zvočniki
Glasba v gibanju – novi Toshibini prenosni brezžični zvočniki

Toshiba Europe predstavlja novi seriji prenosnih brezžičnih zvočnikov. Seriji TY-WSP52EU in TY-WSP54EU predvajata izjemno kakovostno glasbo s širokega nabora naprav, s svojo prenosnostjo, povezljivostjo in z všečno obliko pa sta primerni tako za predvajanje na prostem ali na počitnicah kot za zahtevnejše, profesionalne uporabnike.

Toshibini novi seriji prenosnih brezžičnih zvočnikov, TY-WSP54EU in TY-WSP52EU, sta idealni za predvajanje glasbe v parku, na plaži ali, denimo, na vrtni zabavi. Toda nista namenjeni le zabavi na prostem, odlični sta tudi v zaprtih prostorih, kjer ju je, na primer, moč preprosto prenašati po hiši. Zaradi povezovanja prek Bluetooth in NFC je predvajanje glasbe z združljivih prenosnikov, tablic ali pametnih telefonov izjemno preprosto. Vhod AUX omogoča povezovanje tudi z drugimi napravami, kot so predvajalniki MP3, vgrajeni mikrofon pa omogoča prostoročno izvajanje konferenc, kar je odlično za konferenčne klice z večjo skupino ljudi.

Uporabniki lahko izbirajo med dvema serijama, vsaka ima drugačno izhodno moč. TY-WSP52EU ima 2-vatno, medtem ko je za tiste, ki bi radi napolnili z zvokom večji prostor, na voljo TY-WSP54EU z 10-vatno. Zvočniki so elegantni, v obliki kocke in leseni ter na voljo v črni in beli barvi ter barvi oreha.

Toshibini seriji prenosnih brezžičnih zvočnikov TY-WSP54EU in TY-WSP52EU bosta v Evropi na voljo v četrtem četrtletju tega leta.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več