Življenjski slog
14.09.2021 08:00
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inteligentna hiša Gira in dizajn

Pametni dom je prostor, zmožen predvideti vaše potrebe in omogoča, da natančno prilagodite svoje okolje.
Strežniki Gira navdušujejo s tehnologijo, stikala Gira pa navdušujejo tudi z dizajnom.
Strežniki Gira navdušujejo s tehnologijo, stikala Gira pa navdušujejo tudi z dizajnom.

Nobena hiša ni prestara, da bi lahko stopila na pot inteligentnega doma. Ko boste opazovali transformacijo svojega doma, boste doživljali enega najbolj pristnih občutkov zadovoljstva. Nedavno smo že predstavili inovativno rešitev, strežnik Gira X1, ki nadomesti neskončno množico pametnih naprav in vaš dom spremeni v dom prihodnosti. Kaj pa sploh je dom prihodnosti in kako izgleda?

Pametni dom je zagotovo prihodnost vsakega posameznika. Z razvojem tehnologije IoT in umetne inteligence je skoraj vsaka naprava pripravljena za komunikacijo z ostalimi napravami. Toda pametni dom je več kot le nekaj senzorjev in stikal. Dizajn je tisti, ki običajno stikalo spremeni v nekaj, kar spada v 21. stoletje.

Lepota se skriva v detajlih

Podjetje Gira z inteligentnimi strežniki in stikali ponuja izkušnjo pametnega doma, ki pa jo lahko dopolnite z različnimi estetskimi dopolnili. Stikala Gira TS4 dokazujejo, da so lahko izjemno vsestranska. Pametna tehnologija vam omogoča upravljanje največ osmih funkcij, ki se skrivajo za elegantno površino. Zahvaljujoč minimalističnemu dizajnu se senzor Gira TS4 brezhibno zlije z vsako notranjostjo. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali: belo in črno steklo, beli sijaj, aluminij, črn aluminij, črn in bel mat, bron ali nerjaveče jeklo.

Gira Esprit in Gira E2 sta zasnovana na modularnem standardu Gira System 55, kar pomeni, da lahko stikala in vtičnice preprosto prilagodite vsem svojim oblikovalskim željam. S preprostimi, a vseeno elegantnimi barvami, kot so bela mat, sijajna bela, črna in siva mat, nerjaveče jeklo, lakiran aluminij in antracit, se oblikovalska linija Gira E2 brezhibno prilega vaši ideji inteligentnega doma.

Stikala Gira Esprit ne bodo nikoli izgubila svojega sijaja in privlačnosti, za to bo poskrbela svetleča mat površina, ki izraža subtilen, a vseeno izrazit vtis. Tako kot pri ostalih stikalih, lahko tudi tukaj izbirate med različnimi barvami in materiali (aluminij, krom …), lahko pa združite naravo in pridih modernizma s stikalom Gira Esprit iz linoleja.

Neomejena prilagodljivost v vseh pogledih

S pametnim domofonom Gira 106 lahko svoje obiskovalce navdušite že pri vhodnih vratih. Še preden jim razkrijete notranjost inteligentnega doma, lahko naredite odličen prvi vtis z Gira 106, ki vam dovoljuje svobodo umetniškega izražanja. Modularni domofon je na voljo s klicnimi gumbi, z osvetljenim ozadjem za enostavno branje ponoči ali z elegantnimi kovinskimi gumbi, ki jih lahko tudi lasersko gravirate.

Več o Giri na spletni strani projekt-gt.si oziroma gira.com. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Strežniki Gira X1 Strežniki Gira

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

NCOM d.o.o.

Knezova ulica 34, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404