Računalništvo, telefonija
17.08.2013 09:22

Deli z drugimi:

Share

Gigantski Alcatel One Touch Scribe Pro proti vsem!

Pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Scribe Pro bo navdušil mnoge, saj je opremljen s 6-palčnim zaslonom in 4-jedrnim procesorjem. Novost bo za nameček še poceni, saj naj bi bilo zanjo onkraj luže potrebno odšteti le preračunanih 225 evrov.
Gigantski mobilnik Alcatel One Touch Scribe Pro bo zmogljiv in poceni.
Gigantski mobilnik Alcatel One Touch Scribe Pro bo zmogljiv in poceni.

Podjetje Alcatel se vse bolj uveljavlja na področju pametnih mobilnih telefonov, saj se njegovi izdelki že lahko kosajo z napravami vodilnih proizvajalcev. S pripravo mobilnika One Touch Scribe Pro pa je podjetje Alcatel dalo jasno vedeti, da se bo poskušalo uveljaviti tudi na področju gigantskih mobilnih naprav. Novost je namreč opremljena s 6-palčnim (15,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in je kot nalašč tako za delo kot za predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Pametnemu mobilnemu telefonu Alcatel One Touch Scribe Pro bo le stežka zmanjkalo računske moči, saj za preračunavanje podatkov uporablja 4-jedrni procesor frekvence 1,5-gigaherca in sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov. Novost je opremljena še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk in zmogljivo baterijo kapacitete 3.400 miliamper ur. Novincu piko na i dajeta še podpora za sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM in priročno pisalo za lažji vnos podatkov.

Podjetje Alcatel bo gigantski pametni mobilni telefon One Touch Scribe Pro ponudil v prodajo konec meseca, zanj pa naj bi bilo onkraj luže potrebno odšteti le preračunanih 225 evrov. Novost naj bi bila naprodaj tudi v Evropi, njegova maloprodajna cena pa se bo po vsej verjetnosti gibala okoli 300 evrov. Upajmo, da bo na voljo tudi pri nas.


Prijavi napako v članku