Aplikacije in dodatni programi
Varnost
26.03.2021 07:25
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GFI Software – idealna rešitev za varnost malih in srednje velikih podjetij

Zebra Systems zato naznanja programski paket GFI Unlimited Solution Sets, ki je namenjen prav malim in srednje velikim podjetjem.
Zebra Systems zato naznanja programski paket GFI Unlimited Solution Sets, ki je namenjen prav malim in srednje velikim podjetjem.

Mala in srednje velika so v stalni nevarnosti kraje, šifriranja in morebitnega razkritja podatkov. Poleg tega potrebujejo, tako kot velika podjetja, višjo raven varnosti za delo na daljavo. Po drugi strani pa so proračuni za IT celo nižji kot prej, uporabljena komunikacijska in varnostna orodja ne vključujejo celovite funkcionalnosti, skrbniki IT pa se soočajo z vse večjo odgovornostjo za nemoteno delovanje in skladnost s standardi GDPR.

Zebra Systems zato naznanja programski paket GFI Unlimited Solution Sets, ki je namenjen prav malim in srednje velikim podjetjem. GFI Software, ponudnik varnostnih rešitev v poslovnih omrežjih, je s predhodno zasnovanim programskim paketom GFI Unlimited pripravil tematsko osredotočen nabor GFI Unlimited Solution Sets. Skrbno izbrani izdelki v paketih Unlimited Secure Email in Unlimited Network Security omogočajo hitro, preprosto in avtomatizirano varnost korporativnih omrežij in e-pošte.

Unlimited Secure E-mail ponuja celovito zaščito na področju, ki je najpogostejša tarča kibernetskih napadov – več kot 90% zlonamerne programske opreme podjetja prejmejo po e-pošti. Zato ta paket vključuje rešitev za e-poštne strežnike in odjemalce s šifrirano povezavo, filtriranje neželene pošte in virusov s štirimi protivirusnimi jedri ter funkcijo arhiviranja e-pošte, vključno z naprednim iskanjem in skladnostjo s storitvijo e-odkrivanje. Več informacij na voljo na bit.ly/varnaEposta.

Programski paket Unlimited Network Security iz naročnine GFI Unlimited zagotavlja večplastno varnost IT-infrastrukture podjetja s funkcionalnostmi požarnega zidu, zaščito pred virusi in neželeno pošto ter orodji za oceno ranljivosti in popravki (http://bit.ly/varensplet). Komplet zagotavlja zaščito pasovne širine omrežja, omrežnega prometa, končnih točk in poročanje o trenutnem stanju odkritih ranljivosti.

“GFI Unlimited Solution Sets je najpomembnejša novica za naše stranke v zadnjih letih,” je dejal Den Beer, izvršni direktor GFI Software. “V današnjih zelo dinamičnih in nepredvidljivih časih naši programski paketi zagotavljajo, da bosta najpomembnejši infrastrukturi vsakega podjetja – poslovno omrežje in e-pošta – v vseh okoliščinah ostali čim bolj dostopni in funkcionalni. Vse po razumni in dostopni ceni.”


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
varstvo podatkov Zebra Systems

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZEBRA SYSTEMS s.r.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ZEBRA SYSTEMS s.r.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZEBRA SYSTEMS s.r.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več