ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • Opavská 6230/29a, Češka,
 • +420 596 912 961
 • info@zebra.cz
 • www.zebra.cz/
Davčna št.:
CZ47675462
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
47675462

Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni podatki, zaščitene zdravstvene informacije, osebni podatki, intelektualna lastnina ter vladni in industrijski informacijski sistemi. Brez učinkovitega programa kibernetske varnosti je vaše podjetje lahka tarča za spletne nepridiprave. Če potrebujete ali iščete raznolike kibernetske rešitve, se obrnite na cenjenega IT distributerja Zebra Systems.

Podjetje Zebra Systems je distributer z dodano vrednostjo na področju IT varnosti in zaščite podatkov na češkem, slovaškem in v državah bivše Jugoslavije. Poleg prodajnih dejavnosti svojim strankam zagotavljajo tudi vrhunsko podporo in usposabljanja za njihove programske rešitve. Podjetje je distributer uveljavljenih in priljubljenih rešitev Acronis, Cloudflare, GFI Software, Kerio, Exinda, Virtuozzo in N-ABLE.

Kakovostne programske rešitve na enem mestu

Povečujejo se varnostna tveganja, ki jih spodbujajo globalna povezljivost in uporaba oblačnih storitev za shranjevanje občutljivih in osebnih podatkov. Slaba konfiguracija in neizdelan varnostni načrt sta ob vse bolj izpopolnjenih kibernetskih napadih lahko kritični pomanjkljivosti za vsako podjetje.

Podjetje Zebra Systems je izkoristilo svojo razvejano mrežo kakovostnih partnerjev in ustvarilo Zebra Marketplace. To je platforma za ponudnike upravljanih storitev (MSP), kjer lahko dobite dostop do ekskluzivnih storitev, osredotočenih na kibernetsko varnost. Po uspešni registraciji boste imeli možnost aktiviranja naslednjih storitev:

 • Acronis Cyber Protect Cloud – je platforma, ki ponudnikom storitev omogoča kibernetsko zaščito na enostaven, učinkovit in varen način.
 • NAble – združuje obsežen nabor IT orodij v eno samo, pregledno, spletno zasnovano nadzorno ploščo.
 • GFI Mail Security – enostavna oblačna programska rešitev kot storitev za zaščito e-pošte, ki blokira 99,9 % nezaželenih sporočil z zlonamerno programsko opremo ali phishingom.

Za prijavo ne potrebujete skleniti pogodbo, ni se vam potrebno zavezati ali čakati na aktivacijo. Prvih 30 dni je za vas in vaše stranke brezplačno. Začnite še danes in si zagotovite prednost pred konkurenco.

zebra-systems-overview

Acronis in Zebra Systems vzajemno proti kibernetski pandemiji

Časi, ko so bili požarni zidovi in protivirusne programske opreme dovolj za zaustavitev kibernetskih napadov, so minili. Kibernetske grožnje lahko prihajajo s katere koli ravni v vašem podjetju. Zebra Systems in Acronis sta pripravila vrsto rešitev za kibernetsko uganko:

 • Acronis Cyber Backup – najbolj zanesljiva in enostavna funkcija z anti-ransomware in anti-malware zaščito za ustvarjanje varnostnih kopij za podjetja vseh velikosti
 • Acronis Cyber Files – terenska rešitev za sinhronizacijo in skupno rabo datotek, ki uravnoteži potrebo zaposlenih po uporabi vseh naprav za boljšo produktivnost in potrebe podjetja po varnosti, vidnosti in skladnosti podatkov.
 • Acronis Cyber Protect – integrirana rešitev za kibernetsko zaščito, ki vključuje varnostno kopiranje, obnovo po nesreči, najnovejšo protivirusno in kibernetsko programsko opremo ter orodja za upravljanje končnih točk.

Vse večji pomen kibernetske varnosti

Pomen kibernetske varnosti narašča. Sodobna družba je tehnološko bolj odvisna kot kdaj koli prej in nič ne kaže, da bi se ta trend upočasnil. Občutljivi podatki, ki smo jih včasih skrbno varovali, so zdaj javno objavljeni na računih družbenih omrežij in v storitvah za oblačno shranjevanje, kot sta Dropbox in Google Drive.

zebra-systems-kerio

Zebra Marketplace redno dopolnjujejo z novimi IT rešitvami, ki ustrezajo potrebam sodobnega časa. Izdelki GFI Software so namenjena predvsem za manjša in srednje velika podjetja. Med najbolj priljubljene izdelke spadajo:

 • GFI LanGuard – skener varnosti omrežja, pregled in upravljanje popravkov.
 • GFI MailEssentials – zaščita za e-pošto in zaščita pred nezaželeno pošto za poštne strežnike.
 • GFI Archiver – strežniško arhiviranje e-pošte, datotek, map in vnosov v koledar.
 • Kerio Connect – poslovna e-pošta, koledarji, stiki, opravila, klepet in še veliko več.
 • Kerio Control – najnovejši enoten sistem za upravljanje z grožnjami (UTM), vključno s požarnim zidom in VPN zasebnim omrežjem.
 • Exinda Network Orchestrator – upravitelj zmogljivosti omrežja in aplikacij

Več o podjetju Zebra Systems lahko izveste na njihovi spletni strani ali pa nebojsa.stankic@zebra.cz.


Deli z drugimi: