Računalništvo, telefonija
10.07.2017 14:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

General Mobile – najboljši telefon za vaš denar!

GM 5 Plus
GM 5 Plus

General Mobile GM 5 in GM 5 Plus sta prava Android One telefona z možnostjo takojšnje nadgradnje na najsodobnejši operacijski sistem.


General Mobile je Ameriško podjetje, ki je leta 2012 prešlo v roke Turške Telpe. Malo neobičajno ali ne? Toda to še ni vse. Telpa, ki se je do takrat ukvarjala z distribucijo elektronike, se je od takrat naprej osredotočila samo na svojo novo blagovno znamko z namenom, da jo naredi znano po celem svetu.


General Mobile, se je odločil, da bo sodeloval le z najboljšimi in najmočnejšimi: za proizvodnjo je najel Foxconn (največji svetovni proizvajalec elektronike nasploh; med drugimi, proizvaja iPhone za Apple), Corning (največji proizvajalec zaščitnih stekel; njegov je Gorilla Glass), Qualcomm (številka ena v mobilnih procesorjih in čipih), Sony (najboljše kamere za mobilne telefone), Wacom (najboljši zasloni na dotik na svetu), Panasonic in Sharp!

Najpomembnejši partner pa je Google. Sodelovanje se je poglobilo, ko se je leta 2014 Google odločil za program Android One, ki bi ”državam v razvoju” prinesel polno izkušnjo pravega Androida. General Mobile je v tem videl priložnost, da s pomočjo Googla, ponudi najnovejšo visoko tehnologijo in nizko ceno, primernejšo za manj bogate trge.

Tako sta nastala telefona General Mobile GM 5 in GM 5 Plus, ki sta PRVA prava Android One telefona v Evropi z najsodobnejšim Android 7.0 NOUGAT OS. Za hitro delovanje skrbi odličen procesor Qualcomm Snapdragon, za njuno zaščito pa Corning® Gorilla ® Glass 4. Reviji Monitor in Mobinet sta telefona ocenila kot najboljši nakup! Cena za GM 5 je okoli160€, za GM 5 Plus pa 280€. Najdete ju v vseh bolje založenih trgovinah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku