Igre
07.07.2011 09:16

Deli z drugimi:

Share

Gears of War 3 pricurljal na internet!

Izid igre "Gears of War 3" prestavljen!
Izid igre "Gears of War 3" prestavljen!

Igra Gears of War 3 predstavlja zaključni del odlične trilogije, ki jo bodo lahko proti koncu letošnjega leta izkusili lastniki Microsoftove konzole Xbox 360. A če ste nestrpni, lahko igro preizkusite že danes, saj je igra pravkar pricurljala na internet.

Da, prav ste prebrali. Nedokončana inačica igre Gears of War 3 se je že pojavila na torrent straneh, kjer jo lahko prenesete in igrate. Seveda, ker ne gre za končen izdelek iz trgovine igre ne bo moč poganjati na vseh konzolah, temveč le razvijalskih konzolah ali pa konzolah modificiranih za igranje piratskih iger.

V verziji igre Gears of War 3, ki jo lahko že prenesete sicer lahko preigrate celotno kampanjo, toda ker gre za nedokončano verzijo, ki jo bodo avtorji do septemberskega izida še izboljševali, se bodo igričarji med igranjem srečali z obilo hrošči, kot tudi ostalimi problemi. Seveda to nekaterih ni ustavilo in na portalu YouTUBE se že pojavljajo posnetki zaključnega akta kampanje.

Komu je igro tako hitro uspelo naložiti na torrent strani še zaenkrat ni znano, toda Microsoft je povedal, da bodo situacijo dodobra raziskali.

Gears of War 3 bo na prodajne police prispel 22. septembra letošnje leto, ekskluzivno za Xbox 360.


Prijavi napako v članku