Računalništvo, telefonija
Ohišja in napajalniki
08.04.2022 08:27

Deli z drugimi:

Share

Gaming računalniško ohišje, s katerim boste zagotovo izstopali med množico

Računalniško ohišje začuda običajno ni na vrhu seznama pomembnosti pri nakupu novega gaming računalnika. Prednost imata vedno procesor in grafična kartica, kar je razumljivo, saj sta glavni komponenti, ki diktirata, kako zmogljiv bo računalnik in koliko časa bo zdržal, preden boste morali nadgraditi na boljše komponente. Toda pogosto zanemarimo, kakšen vpliv ima računalniško ohišje na delovanje računalnika in naše počutje. Računalniška ohišja morajo ustrezati številnim parametrom, če želimo zagotoviti optimalno delovanje: dobro zračenje, dovolj prostora za enostavno vgradnjo komponent, dovoljšno število USB priključkov na sprednji strani ohišja, dodatki, kot so ohišje za napajalnik in podpora za AIO vodni hladilnik pa so dodaten bonus.

Pri spletnem prodajalcu smo našli gaming računalniško ohišje, ki ustreza tem parametrom, hkrati pa ima zares ugodno ceno in še zelo poseben izgled. Sledite TEJ POVEZAVI, kjer se boste prepričali o naših trditvah. Cena tega posebnega gaming računalniškega ohišja je le 48,82 evrov.

Gaming računalniško ohišje 330-9: s čim vas bo navdušil?

Gre za lahko in vzdržljivo računalniško ohišje, ki vam bo služilo dolga leta. Po vsej verjetnosti boste prej menjali notranje komponente, kot pa samo ohišje. Izdelano je iz jekla, ki zagotavlja trdno konstrukcijo in dodatno odpornost proti obrabi in udarcem. Na voljo so tri magnetne absorpcijske mreže (spodaj, zgoraj in spredaj), ki so odporne proti prahu, obenem pa ne ovirajo prezračevanja.

Na sprednji strani ohišja boste našli klasične gumbe za vklop in ponovni zagon računalnika. Poleg je na voljo še USB 3.0 priključek, 2x USB 2.0, vhod za slušalke in mikrofon, ter dve LED lučki za obveščanje o stanju računalnika.

Kot ste že opazili, gre za izredno zanimiv izgled ohišja. Oranžna barva ne bo po godu vsakomur, še posebej tistim, ki so bolj navdušeni nad nevtralnimi barvami. Tisti, ki pa iščete nekaj bolj personaliziranega, pa boste navdušeni nad možnostmi, ki vam jih ponuja to računalniško ohišje. Skozi 4mm prozorno steklo pa boste lahko občudovali svojo kreacijo.

Ohišje je primerno za ATX/M-ATX/Mini-ITX osnovne plošče, prostora je dovolj tudi za več trdih diskov. Omogoča vam tudi, da po želji namestite 240 mm radiator, s katerim si boste izboljšali pretok zraka in odvajanje toplote. Na voljo je tudi dovolj lukenj in rež za optimalno upravljanje s kabli.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam računalniško ohišje 330-9 pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ohišja za računalnike


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več