Računalništvo, telefonija
Ohišja in napajalniki
08.04.2022 08:27

Deli z drugimi:

Share

Gaming računalniško ohišje, s katerim boste zagotovo izstopali med množico

Računalniško ohišje začuda običajno ni na vrhu seznama pomembnosti pri nakupu novega gaming računalnika. Prednost imata vedno procesor in grafična kartica, kar je razumljivo, saj sta glavni komponenti, ki diktirata, kako zmogljiv bo računalnik in koliko časa bo zdržal, preden boste morali nadgraditi na boljše komponente. Toda pogosto zanemarimo, kakšen vpliv ima računalniško ohišje na delovanje računalnika in naše počutje. Računalniška ohišja morajo ustrezati številnim parametrom, če želimo zagotoviti optimalno delovanje: dobro zračenje, dovolj prostora za enostavno vgradnjo komponent, dovoljšno število USB priključkov na sprednji strani ohišja, dodatki, kot so ohišje za napajalnik in podpora za AIO vodni hladilnik pa so dodaten bonus.

Pri spletnem prodajalcu smo našli gaming računalniško ohišje, ki ustreza tem parametrom, hkrati pa ima zares ugodno ceno in še zelo poseben izgled. Sledite TEJ POVEZAVI, kjer se boste prepričali o naših trditvah. Cena tega posebnega gaming računalniškega ohišja je le 48,82 evrov.

Gaming računalniško ohišje 330-9: s čim vas bo navdušil?

Gre za lahko in vzdržljivo računalniško ohišje, ki vam bo služilo dolga leta. Po vsej verjetnosti boste prej menjali notranje komponente, kot pa samo ohišje. Izdelano je iz jekla, ki zagotavlja trdno konstrukcijo in dodatno odpornost proti obrabi in udarcem. Na voljo so tri magnetne absorpcijske mreže (spodaj, zgoraj in spredaj), ki so odporne proti prahu, obenem pa ne ovirajo prezračevanja.

Na sprednji strani ohišja boste našli klasične gumbe za vklop in ponovni zagon računalnika. Poleg je na voljo še USB 3.0 priključek, 2x USB 2.0, vhod za slušalke in mikrofon, ter dve LED lučki za obveščanje o stanju računalnika.

Kot ste že opazili, gre za izredno zanimiv izgled ohišja. Oranžna barva ne bo po godu vsakomur, še posebej tistim, ki so bolj navdušeni nad nevtralnimi barvami. Tisti, ki pa iščete nekaj bolj personaliziranega, pa boste navdušeni nad možnostmi, ki vam jih ponuja to računalniško ohišje. Skozi 4mm prozorno steklo pa boste lahko občudovali svojo kreacijo.

Ohišje je primerno za ATX/M-ATX/Mini-ITX osnovne plošče, prostora je dovolj tudi za več trdih diskov. Omogoča vam tudi, da po želji namestite 240 mm radiator, s katerim si boste izboljšali pretok zraka in odvajanje toplote. Na voljo je tudi dovolj lukenj in rež za optimalno upravljanje s kabli.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam računalniško ohišje 330-9 pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ohišja za računalnike


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več