Računalništvo, telefonija
09.04.2010 16:15
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fujitsujevi strežniki PRIMERGY podpirajo novi Windows 2008 R2 strežnik

Fujitsu strežniki PRIMERGY podpirajo novi Windows strežnik 2008 R2. Ta z novimi lastnostmi učinkovito dopolnjuje Fujitsujev portfelj “Dinamičnih infrastruktur”.
Primergy TX300 S6
Primergy TX300 S6

Zanesljivost in prilagodljivost

Novi Windows strežnik 2008 R2 razširja obstoječo tehnologijo in dodaja nove značilnosti, ki povečujejo zanesljivost in prilagodljivost uporabniške infrastrukture. Ta v kombinaciji s strežniki PRIMERGY popolnoma ustreza virtualnim rešitvam kot so Live Migration in Virtual Desktop Infrastructure. Nova funkcija DirectAccess uporabniku omogoča tudi dostop do njegovega službenega omrežje, kjer koli se nahaja, pri čemer ne potrebuje posebne VPN strojne ali programske opreme. Poleg tega, funkcija BranchCache, s sledenjem nalaganja korporativnih datotek, pomaga izboljšati in optimizirati zmogljivost povezave v omrežje.

Prihranek energije in stroškov

Windows strežnik 2008 R2 v kombinaciji s strežniki PRIMERGY znižuje porabo energije in tudi operativne stroške. To učinkovito kombinacijo omogočata Microsoftova optimizacija uravnavanja in porabe energije ter Fujitsujevi strežniki PRIMERGY. Ti so podprti s programsko opremo PRIMERGY ServerView Suite in Power Management, kar uporabnikom omogoča, da znižajo stroške poslovnega procesa in pridobijo dodatno vrednost za njihove ključne storitve.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku