Računalništvo, telefonija
29.03.2012 12:36

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu je dosegel rekord

Fujitsujev strežnik PRIMERGY je dosegel nov svetovni rekord z rezultatom 10.94@10 tiles, po raziskavi VMware VMmark 2.1.1.
Fujitsujeve strežniške rezine PRIMERGY uporabnikom omogočajo konsolidacijo števila strežnikov in komponent ter hkrati znižujejo stroške investicij
Fujitsujeve strežniške rezine PRIMERGY uporabnikom omogočajo konsolidacijo števila strežnikov in komponent ter hkrati znižujejo stroške investicij

Fujitsu ponovno potrjuje, da njegove strežniške rezine PRIMERGY BX zagotavljajo hitrejši, enostavnejši in cenejši način za izgradnjo ter poganjanje IT infrastruktur v srednje velikih podjetjih, podružnicah in velikih podatkovnih centrih. Najnovejši izmed številnih dosežkov Fujitsujevih strežnikov PRIMERGY je nov svetovni rekord z rezultatom 10.94@10 tiles, po raziskavi VMware VMmark 2.1.1.

Poslovne koristi

Da bi ostala konkurenčena, podjetja potrebujejo IT infrastrukturo, ki jim pomaga znižati stroške, zvišati operativnost in se hitro odzvati na spremembo. Fujitsujeve strežniške rezine PRIMERGY uporabnikom omogočajo konsolidacijo števila strežnikov in komponent ter hkrati znižujejo stroške investicij. Manjše število strežnikov je tudi bolj preprosto, hitrejše ter cenejše za poganjanje in upravljanje, nižji pa so tudi operativni stroški. Preprosta, modularna zasnova in uporabne značilnosti, ki pomagajo zmanjšati čas implementacije na ure ali celo minute, pa pripomorejo k poslovni gibčnosti.

Naslednjo možnost za strežniško konsolidacijo ponuja virtualizacija strežnikov. V tej situaciji konsolidacijo omogoča delovanje več virtualnih strežnikov na eni strojni platformi. Fujitsujeve strežniške rezine PRIMERGY BX so odlične za uvajanje virtualizacije na strežniški arhitekturi x86 z dodatnimi prednostmi kot je izboljšano upravljanje, večja razpoložljivost in delovna učinkovitost preko skupne infrastrukture in virtualnega inputa/outputa.

Fujitsujeve strežniške rezine PRIMERGY BX ponujajo več zmogljivosti v virtualiziranih okoljih v primerjavi z drugimi sistemi. S tem sta večja konkurenčnost in potencial za boljše poslovne rezultate.

1 VMmark rezultat je bil dosežen s Fujitsujevimi strežniškimi rezinami PRIMERGY BX924 S3, pri čemer ima vsaka 256 GB spomina in procesor Intel® Xeon® E5-2690. Več podrobnosti lahko najdete na: http://www.vmware.com/a/assets/vmmark/pdf/2012-03-20-Fujitsu-BX924S3.pdf. Poročilo izkazuje stanje z 20. marca 2012. Trenutni VMmark rezultati so na voljo na http://www.vmware.com/a/vmmark/.

2 Za informacije o blagovni znamki VMmark in pravilih glede njene uporabe obiščite http://www.vmware.com/products/vmmark. VMware in VMmark sta blagovni znamki, oziroma registrirani blagovni znamki družbe VMware, Inc. VMware® VMmark™ je proizvod družbe VMware, Inc.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku