Računalništvo, telefonija
04.06.2016 10:41
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fotografiranje z mobilnim telefonom v popolni temi

Pametni mobilni telefon Lumigon T3 omogoča fotografiranje v popolni temi.
Pametni mobilni telefon Lumigon T3 omogoča fotografiranje v popolni temi.

Dansko podjetje Lumigon bo kmalu ponudilo v prodajo poseben pametni mobilni telefon, ki bo prinesel svežino na zdolgočasen trg pametnih mobilnih telefonov. Posebnost pametnega mobilnega telefona Lumigon T3 je namreč v tem, da omogoča zajemanje fotografij in videoposnetkov v popolni temi. To mu omogoča namenski digitalni fotoaparat ločljivosti štirih milijonov slikovnih točk in dvojna bliskavica, ki temelji na osnovi infrardečih žarkov.

Ohišje pametnega mobilnega telefona Lumigon T3 je izdelano iz nerjavečega jekla, in je odporno tako proti padcem in udarcem, kot proti vodi in prahu. Tu najdemo še zaslon s 4,8-palčno diagonalo, ločljivostjo 1.280 X 720 slikovnih točk in zaščitnim steklom Gorilla Glass 4, osemjedrni procesor frekvence 2,2 gigahercev in tri gigabajte sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov je na voljo 128 gigabajtov prostora, za hitro prijavo pa je na voljo bralnik prstnih odtisov. Na hrbtni strani mobilnega telefona najdemo še kakovostni digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, ki ga aktiviramo kar z dotikom plošče pod njim.

Zanimiv pametni mobilni telefon Lumigon T3 pričakovano ne bo ravno poceni. Za vstopni model bo namreč potrebno odšteti 814 evrov, najprestižnejši model obogaten s 24-karatinim zlatom pa je ovrednoten na 1.055 evrov.


Prijavi napako v članku