Spletni brskalniki
30.10.2013 09:00

Deli z drugimi:

Share

Firefox 25 s podporo spletnemu zvoku za napredne igre in aplikacije

Mozilla je najavila razpoložljivost brskalnika Firefox 25 tako za osebne računalnike kot za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android. Z namestitvijo novosti bodo zdaleč največ uporabniki naprednih spletnih iger in aplikacij, saj je slednji bogatejši za privzeto podporo spletnemu zvoku.
Firefox 23 se po uporabnosti že postavlja po robu konkurenčnemu brskalniku Google Chrome.
Firefox 23 se po uporabnosti že postavlja po robu konkurenčnemu brskalniku Google Chrome.

Organizacija Mozilla je uporabnike osebnih računalnikov in mobilnih naprav prijetno presenetila z najavo nove različice spletnega brskalnika Firefox 25. Z namestitvijo novosti bodo največ pridobili uporabniki naprednih aplikacij in spletnih iger, saj je bogatejša za izboljšano podporo spletnemu zvoku. Programerji so namreč z brskalnikom Firefox 25 pridobili možnost za »izgradnjo« znatno boljših in kakovostnejših avdio pogonov. Novost omogoča še prenos zgodovine iskanja in nastavitev med različnimi napravami ter je pričakovano bogatejša za bogato paleto raznovrstnih programskih in varnostnih popravkov.

Uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android je mobilni spletni brskalnik Mozilla Firefox 25 že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play. Novost uporabnikom mobilnih naprav prinaša možnost anonimnega deskanja ter uporabnikom mobilnikov in tablic omogoča deljenje njihovih zavihkov s prijatelji brez potrebe, da bi pri tem zaprli zavihke. Mobilna različica spletnega brskalnika Firefox 25 je prav tako kot namizna različica bogatejša za številne programske in varnostne popravke.

Spletni brskalnik Mozilla Firefox 25 je pričakovano na voljo za namizne in prenosne računalnike z operacijskimi sistemi Windows, Linux in OS X (http://bit.ly/Firefox25) in je bil kakopak že preveden v vse vodilne svetovne jezike, vključno s slovenščino. Za pametne mobilne telefone in tablične računalnike android pa je novost dosegljiva na spletnem portalu Google Play (http://bit.ly/Fire25). Če imate spletni brskalnik Firefox že nameščen na osebnem računalniku ali mobilni napravi Android, boste prejeli obvestilo o razpoložljivi posodobitvi, ki se bo izvedla samodejno.

Vas zanima več iz te teme?
Mozzilla Firefox brskalnik

Prijavi napako v članku