Igre
22.07.2021 11:04

Deli z drugimi:

Share

Ste pripravljeni na revolucijo v Far Cry 6?

Vlogo glavnega zlikovca bo prevzel Yarin diktator Anton Castillo in njegov sin Diego. Anton namerava na kakršen koli način zatreti gverilsko revolucijo, Diego pa zvesto sledi očetovim zapovedim.
Vlogo glavnega zlikovca bo prevzel Yarin diktator Anton Castillo in njegov sin Diego. Anton namerava na kakršen koli način zatreti gverilsko revolucijo, Diego pa zvesto sledi očetovim zapovedim.

Far Cry ne potrebuje posebne predstavitve, saj vsak gamer takoj prepozna legendarno franšizo. Far Cry 6 za seboj pušča območje Montane iz Far Cry 5 in New Dawn ter se odpravlja na karibske počitnice v izmišljeno državo Yara, kjer so politične razmere seveda nekoliko kaotične. Naslednje Ubisoftovo nadaljevanje je postavljeno sredi revolucije, ki poskuša odstraniti brutalnega diktatorja z njegovega prestola.

Napovednik nam daje vpogled v politično stanje v tropski državi Yara in kot kaže smo njena edina rešitev mi!

Vlogo glavnega zlikovca bo prevzel Yarin diktator Anton Castillo in njegov sin Diego. Anton namerava na kakršen koli način zatreti gverilsko revolucijo, Diego pa zvesto sledi očetovim zapovedim. Spol glavnega junaka si lahko izberemo sami. Čakajo nas številne funkcije že znane za to franšizo in tudi nekatere nove. Na primer, orožje bomo lahko skrili oziroma pospravili, kar vam bo omogočilo, da se zlijete z lokalnim prebivalstvom. Lahko tudi jahate konje, ki jih v Far Cry 5 začuda ni bilo, kljub temu, da se je zgodba odvijala v Montani. Namesto običajnih sledilcev za misije boste na telefonu v igri dobili fotografije, s katerimi boste izsledili zaklad ali kaj podobnega. S tem naj bi igralce bolj spodbudili k raziskovanju z življenjem napolnjenega sveta.

Datum izdaje Far Cry 6 je 7. oktober 2021 za PC, Stadia, PS4 in PS5 ter Xbox One in Xbox Series X. Igra je že v predprodaji na uradni Ubisoft trgovini.

Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640