Računalništvo, telefonija
28.06.2016 08:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fantastična zvijača, ki bo vaše prijatelje ali sodelavce spravila ob živče vam pa ponudila obilico smeha

S pravilno zaščito lahko obvarujete podatke na vašem pametnem telefonu.
S pravilno zaščito lahko obvarujete podatke na vašem pametnem telefonu.

Na spletni strani fakeupdate.net vam je na voljo ena izmed najboljših zvijač v tem trenutku. Spletna stran namreč ponuja možnost simulacije posodabljanja operacijskih sistemov Windows in macOS in s tem posreduje občutek kot da se operacijski sistem na računalniku v resnici posodablja. Vse se pa v resnici dogaja v brskalniku. Zvijača je namenjena zabavi z vašimi prijatelji ali sodelavci.

Prvo kar morate storiti je odpreti brskalnik in obiskati omenjeno spletno stran. Nato je potrebno vključiti celozaslonski pogled. S tem se skrije orodna vrstica na zgornji strani zaslona. Nazadnje sledi izbira najbolj primernega izgleda animacije posodabljanja operacijskega sistema. Na voljo so tako starejše generacije Windows kot tudi novejše. Ena alternativa je prav tako namenjena uporabnikom Apple MacBook.

Z izbiro primernega izgleda se v brskalniku odpre animacija posodabljanja, ki se seveda nikoli ne zaključi. Odstotki se povečujejo zelo počasi in se pri tem včasih celo ponovno zmanjšujejo. V primeru, da uporabnik pritisne na tipko Enter pa se pojavi klasično sporočilo o napaki oziroma tako imenovani Blue Screen. Ustvari se vtis, kot da je računalnik doživel hudo okvaro čeprav se vse dogaja samo v brskalniku. Brez dvoma lepa priložnost za zabavo.


Prijavi napako v članku