Facebook
07.03.2012 10:28

Deli z drugimi:

Share

Facebook Messenger za Windows

Sporočilni sistem Facebook Messenger bo precej poenostavil komunikacijo z našimi prijatelji!
Sporočilni sistem Facebook Messenger bo precej poenostavil komunikacijo z našimi prijatelji!

Zuckerbergova programerska ekipa nas je tokrat prijetno presenetila s pripravo aplikacije, ki bo še povečala našo odvisnost od računalnika. Tu gre za program za neposredno sporočanje Facebook Messenger, ki je namenjen uporabnikom operacijskih sistemov Windows. Dejansko gre tu za program, ki združuje facebookov elektronski poštni predal in sistem za neposredno sporočanje. Sporočila se tu ne razvrščajo po posameznih tematikah ampak zgolj po pošiljateljih.

Ker gre pri aplikaciji Facebook Messenger za samostojno rešitev, to pomeni, da prijava v facebookov profil v brskalnik ni potrebna. Novost omogoča takojšnjo komunikacijo s prijatelji in ima možnost prikaza zgodovine pogovorov. Poleg klasičnega klepeta omogoča še komunikacijo z večjim številom prijateljev hkrati. Preko aplikacije lahko spremljamo še novice in obvestila, ki jih naši prijatelji dodajo na priljubljeno družbeno omrežje.

Prejemanje obvestil lahko v nastavitvah po želji izklopimo tako za celotno aplikacijo kot za posamezen klepet, v katerem so na primer prijatelji preveč klepetavi. Aplikacija Facebook Messenger za uporabnike operacijskega sistema Windows je na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/zWdH1. Novost lahko namestimo le na operacijski sistem Windows 7, medtem ko zastareli Windows XP ni podprt. V komentarjih vas vabimo, da nam zaupate vaše izkušnje z novo aplikacijo Facebook Messenger.


Prijavi napako v članku