Računalništvo, telefonija
06.02.2007 10:33
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

F1: Lenovo in Williams


Williamsov paket za sezono 2007.

Podjetje Lenovo je oznanilo podpis pogodbe o sodelovanju z ekipo AT&T Williams, ki tekmuje v prvenstvu Formula 1. Lenovo je predstavilo sodelovanje na uradni predstavitvi tekmovalnega dirkalnika Williams za sezono 2007 na sedežu ekipe blizu Oxforda v Angliji.

Ekipa AT&T Williams bo uporabljala računalniško tehnologijo Lenovo na številnih področjih, od kontrole vžiga do vseh operacij med samo dirko. Logotip podjetja Lenovo bo prikazan na boku dirkalnika, s katerim bosta v sezoni 2007 tekmovala Nico Rosberg in Alex Wurz.

Formula 1 je zelo osredotočena na inovacije in razvoj in posledično močno odvisna od kvalitetne informacijske tehnologije. Za te namene tudi investira veliko sredstev. Učinkovita raba informacijske tehnologije je ključni element strateškega alokacijskega procesa moštva Williams F1 in posledično tudi uspeha moštva na dirkališču. AT&T Williams potrebuje visoko zmogljivo, zanesljivo in robustno IT-podporo podjetja Lenovo.

Ekipa AT&T Williams bo uporabljala Lenovo PC-tehnologijo na vseh ključnih področjih tekmovalnega procesa in prenosnik Lenovo bo predstavljal sestavni del zagona dirkalnika F1 pred vsako dirko, treningom in testiranjem. Računalniki Lenovo bodo pomagali inženirjem pri testiranjih, raziskavah in proizvodnji. V veliko pomoč bodo tudi voznikom pri analiziranju njihove vožnje ter vodstvu ekipe pri vodenju, logistiki, marketingu, upravljanju s človeškimi viri, financami.


Prijavi napako v članku