Računalništvo, telefonija
16.11.2004 09:46
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

eTrust PestPatrol Anti-Spyware r5

Podjetje Computer Associates International je poslalo na trg pakete eTrust PestPatrol Anti-Spyware r5, ki so namenjeni uporabnikom, majhnim in srednje velikim podjetjem in korporacijam. Nova različica te opreme je preprosta za uporabo. Odkriva in odstranjuje številne nadloge – npr. vohunsko programsko opremo, oglase, trojanske konje, agente onemogočanja storitev in druge spletne nevarnosti. Računalnike varuje pred nepooblaščenim dostopom, krajo podatkov in zmanjšano zmogljivostjo delovanja.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware r5, ki sodi v zbirko CA-jeve programske opreme eTrust Threat Management, ščiti uporabnike pred še večjo množico groženj kot najbolj znana orodja brezplačne ali poskusne programske opreme. Del te opreme je CA Security Advisor, ki zagotavlja možnost raziskovanja pomanjkljivosti in konfiguracije ter neprekinjen nadzor in zaščito pred nevarnimi kodami, vohunsko/oglasno programsko opremo in kombinacijo drugih možnosti.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware r5 hitreje odkriva in odstranjuje odvečne programe in ima izboljšan grafični vmesnik. Med drugimi izboljšavami so še večja prilagodljivost za urnik preverjanj in samodejne posodobitve, ki varujejo uporabnike tudi pred najnovejšimi škodljivimi programi. eTrust PestPatrol Anti-Spyware učinkovito poskrbi za:
– vohunsko programsko opremo, ki po telefonu sporoči podatke o posamezniku, njegovem računalniku in njegovih spletnih navadah;
– reklamna sporočila, ki prikazujejo neželena obvestila in lahko povsem upočasnijo delovanje računalnika;
– opazovalce tipkovnice, ki beležijo vse pritiske tipk na tipkovnici, da ukradejo geslo in druge osebne podatke;
– spletne ugrabitelje, ki spremenijo posameznikovo domačo stran in rezultate iskanja;
– viruse RAT (Remote Access Trojan), ki napadalcu omogočajo oddaljeni nadzor računalnika.


Prijavi napako v članku