Računalništvo, telefonija
23.03.2016 11:43

Deli z drugimi:

Share

Epson Interactive Meeting Room System

..Interaktivni projektor Epson združuje vse, kar potrebujete v sejni sobi..
Epson EB-1430Wi
Epson EB-1430Wi

Projektor Epson EB-1430Wi je LCD projektor za izjemno kratke razdalje z vgrajeno interaktivnostjo, kategoriziran je kot Interactive Meeting Room System, saj združuje projektor za izjemno kratke razdalje, napredne interaktivne funkcije in orodja za kolaboracijo.

Če potrebujete interaktivnost v sejni sobi ali sobi za sestanke, je najnovejši interaktivni projektor Epson EB-1430Wi prava izbira. Z vgrajeno kamero, dvema priloženima interaktivnima peresoma in priloženo enoto Finger Touch ponuja razširjeno interaktivno funkcionalnost in je kot nalašč za poslovne uporabnike. S prsti lahko neposredno beležite na računalniškem zaslonu ali beli »whiteboard« površini. Z novimi dvojnimi pisali lahko dva uporabnika hkrati uporabljata veliko interaktivno površino, kar močno
izboljša učinkovitost in kolaboracijo med sestanki ali predstavitvami.

Nova funkcionalnost Meeting Room Sharing Mode omogoča soudeležencem sestanka ali seje, da aktivno sodelujejo in uporabljajo funkcionalnost bele table iz široke palete pametnih naprav brez potrebe po namestitvi posebne aplikacije. Način PC Free Annotation omogoča uporabo interaktivne funkcije brez potrebe po priklopu računalnika in je kot nalašč za hitre sestanke, ko se vam ne ljubi priklopiti računalnika. Zapise brez težav shranite na ključ USB, shranite na mrežo, tiskate ali pa neposredno pošljete po elektronski pošti vsem udeležencem oziroma tistim, ki so sestanek zamudili.

Interaktivni projektor Epson EB-1430Wi
navdušuje s kakovostno svetlo projekcijo z izjemno kratke razdalje. S številnimi interaktivnimi funkcijami, naprednimi možnostmi povezovanja in shranjevanja zapisov se bo projektor Epson EB-1430Wi v sejnih sobah in sobah za sestanke uveljavil kot nepogrešljiv del opreme, ki omogoča lažje delo, hitrejše deljenje idej in višjo storilnost vseh udeleženih.

Na voljo za preizkus v prostorih podjetja TEKSEL d.o.o. na Tržaški cesti 132 v Ljubljani. Zainteresirani za preizkus prosim predhodno pokličite 01 620 77 26 ali pa pišite na info@teksel.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku