Avtomoto
Življenjski slog
23.06.2022 09:34

Deli z drugimi:

Share

Robustno električno kolo, ki melje vse pred seboj

Ste bili že za krmilom električnega kolesa? Vam je bil všeč občutek? Dokler ne preizkusiš električno kolo, si je težko predstavljati, kako dejansko deluje in kaj to pomeni za kolesarja. Doživetje je popolnoma drugačno kot pri klasičnem kolesu. Če s klasičnim kolesom lahko prekolesarite le polovico kroga okoli Blejskega jezera, boste z električnim kolesom brez težav prekolesarili celega in se podali na pot še v okoliške vasi. Največja prednost električnih koles pa je njihova sposobnost pri premagovanju naklonov. Zamislite si vzpon, ki vam je vedno povzročal preglavice. V polnem električnem načinu boste tudi to oviro premagali s skoraj polno hitrostjo. Katero električno kolo izbrati?

Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili akcijsko ponudbo za e-kolo, ki izgleda izredno robustno in trpežno. Imenuje se Gogobest GF600 in za vso strojno opremo stoji tudi premijska cena 1289,99 €, ki jo lahko spravite na 1252 € z uporabo akcijske kode CCGF600. Akcija je časovno omejena.

Električno kolo Gogobest GF600: ključne značilnosti

Električno kolo Gogobest je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj trpežna, da prenese teže do 200 kilogramov. Z zmogljivim 1000 W motorjem boste dosegali hitrosti tudi do 40 kilometrov na uro in premagovali naklone do 35°, kar so impresivne številke. Odstranljiva baterija 13 amperskih ur (Ah) zadošča za 45 kilometrov v povsem električnem načinu, v načinu pomoči pa kar do 110 kilometrov z enim polnjenjem.

Na krmilniku boste opazili 5-palični LCD zaslon, ki vam bo prikazoval informacije o vožnji, kot na primer trenutna hitrost, prevoženi kilometri, stanje baterije in podobno. Sedež si lahko nastavite po višini, e-kolo pa je primerno za višine od 165 do 190 centimetrov.

Osrednja točka tega e-kolesa so zagotovo pnevmatike, ki jih boste opazili že na daleč. Debele pnevmatike (26″ x 4.0″) in 7-stopenjski menjalnik bosta poskrbela, da boste z največjo lahkoto premagovali vsakršno cestno oviro, vključno z gorami, snegom, peskom in še več. Za varnost bo poskrbela mehanska kolutna zavora, dvojno vzmetenje pa za udobje na najbolj zahtevnih terenih.

Če si želite električno kolo ogledati od blizu, potem kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam e-kolo v času pisanja pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino. Ne pozabite uporabiti akcijske kode CCGF600.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

, ,

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več