Življenjski slog
03.08.2021 14:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S tem električnim kolesom boste konkurirali olimpijskim kolesarjem

Električno kolo Bezior je opremljeno s 500-vatnim motorjem, ki omogoča bliskovito vožnjo s hitrostjo do 25 kilometrov na uro.
Električno kolo Bezior je opremljeno s 500-vatnim motorjem, ki omogoča bliskovito vožnjo s hitrostjo do 25 kilometrov na uro.

Zagotovo ste v zadnjih dneh napeto spremljali dogajanje na olimpijskih igrah v Tokiu. Slovenski junaki so presegli vsa pričakovanja, vas pa je zanimalo, kako so dosegli to surovo moč in vzdržljivost. Njihovo dolgoletno odrekanje in treniranje ni za vsakogar, a to še ne pomeni, da ne morete izkusiti njihovih vrtoglavih hitrosti. Z razvojem električnega pogona se lahko vsak kolesar, od najmlajšega do najstarejšega, postavi v kožo Primoža Rogliča, Tadeja Pogačarja in ostalih vrhunskih kolesarjev.

Spletni prodajalec Cafago je za novi električno kolo BEZIOR pripravil izjemno ponudbo, ki bo razveselila vse zanesenjake kolesarstva. Na TEJ POVEZAVI vas čaka vrhunsko e-kolo po neverjetni ceni 832,99 evrov.

e-kolo-energija-varstvo-okolja

Električno kolo Bezior je opremljeno s 500-vatnim motorjem, ki omogoča bliskovito vožnjo s hitrostjo do 25 kilometrov na uro. To pa ni edina občudovanja vredna lastnost tega električnega kolesa. Visokoenergijska baterija kapacitete 10,4 amperskih ur vam zagotavlja, da boste v polnem električnem načinu prevozili do 40 kilometrov. V nižji nastavitvi oziroma načinu za pomoč, kjer boste morali nekoliko napeti svoje mišice, pa boste prevozili do 80 kilometrov.

Ni vam treba ugibati, koliko kilometrov ste prevozili oziroma koliko baterije imate še na voljo, saj boste na krmilu opazili pametni LCD merilnik. Ta prikazuje hitrost, moč baterije, nastavitev prestav, prevoženo razdaljo in morebitne napake. Tako krmilo kot ostalo ogrodje je izdelano iz robustnega aluminija, ki kolesu daje togost, vzdržljivost in varnost z nosilnostjo do 150 kilogramov.

Poskrbljeno je tudi za udobje. Na sprednjih vilicah je nameščeno kakovostno vzmetenje, ki skupaj s sredinskim amortizerjem skrbita za vrhunsko udobje tudi pri najvišjih hitrostih in raznolikem terenu. Za prilagodljivost različnim površinam skrbi 21-stopenjski prenosni sistem prestav. To pomeni, da lahko ob vsakem trenutku in na kateri koli površini prilagodite svoje električno kolo za optimalno kolesarjenje. Samo ogrodje je tudi zložljivo, kar pomeni, da lahko e-kolo enostavno pospravite v prtljažnik ali pa vzemite s seboj na avtobus ali vlak.

Električno kolo Bezior je okolju varna rešitev za prehod skozi zgoščena mestna središča, za vsakdanja opravila, pot v službo, kratka potovanja ali pa za rekreacijo. Z nenehnim vlaganjem in razvojem v električni pogon smo prispeli do točke, kjer si lahko vrhunsko električno kolo privošči prav vsak potrošnik. To dokazuje tudi e-kolo Bezior. TUKAJ vas čaka surova električna moč, s katero boste švigali mimo ostalih udeležencev v prometu. Spletni prodajalec Cafago vam električno kolo dostavi iz evropskega skladišča, kar pomeni hitra dostava brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več

REVOLVER d.o.o.

Glavni trg 30, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 04 022 55 39 ali 051 202 002
O oglaševalski agenciji Revolver Revolver d.o.o. je agencija, ki na področju spletnega nastopa in digitalnega marketinga deluje že od leta 2008. Smo specialisti za izdelavo spletnih ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več