Računalništvo, telefonija
27.04.2018 17:10

Deli z drugimi:

Share

Električni skuter Xiaomi M365 za zelo zanimivo ceno!

Najboljše prevozno sredstvo za po mestu je električni skuter!
Najboljše prevozno sredstvo za po mestu je električni skuter!

Verjetno se boste strinjali, da prometne konice v mestih znajo biti neznosne. To pomeni, da za nekajkilometrsko vožnjo lahko potrebujemo tudi eno uro ali več, večino časa od tega pa se porabi za stanje na mestu ali v najboljšem primeru za počasno premikanje. Zaradi tega je pametno imeti električni skuter, saj z njim lahko po mestu potujemo veliko hitreje. V kolikor je vaša želja, da bi naokoli dirjali z električnim skuterjem in se izognili prometni gneči je sedaj prav gotovo pravi trenutek za nakup. Pri spletnem trgovcu Cafago so namreč pripravili izjemno akcijo, ki je ne gre zamuditi. Zelo zanimivi električni skuter Xiaomi M365 je namreč mogoče dobiti že za 383,99 evrov (https://www.cafago.com/en/p-y5151b.html?aid=niske) in sicer z vnosom promocijske kode »APY51« (brez narekovajev), za to pa imamo čas le do 20 maja.

Električni skuter Xiaomi M365 se lahko pobaha z zelo zanimivim tehničnimi lastnostmi, ki vas bodo zagotovo navdušile. Ta je namreč izdelan iz vrhunskega letalskega aluminija, ki ga naredi zelo vzdržljivega poleg tega pa tehta samo 12,5 kilogramov. Poleg tega razpolaga še z elektronskim zavornim sistemom ABS in rekuperacijo energije, tempomat pa bo omogočil enakomerno hitrost. Z električnim skuterjem Xiaomi M365 lahko prevozino do 25 kilometrov, najvišja hitrost je 25 kilometrov na uro. Nanj se lahko povežemo tudi preko pametnega mobilnega telefona in tako preverite stanje baterije, prevožene kilometre in ostale nastavitve.

Z električnim skuterjem Xiaomi M365 boste zagotovo udobno prišli na svoj cilj, saj gre za izdelek, ki je med uporabniki odlično ocenjen. Ta namreč ponuja optimalno razmerje med ceno in uporabnostjo. Odlična alternativa torej za prevoz v mestih do šole, službe ali vaše naslednje športne aktivnosti.


Prijavi napako v članku