Življenjski slog
17.05.2021 17:51
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električni skiroji so prihodnost mestnega prometa

Avtomatizacija, ki je zajela celoten svet, se je razširila tudi v vaše domove, kjer iščete predvsem preprostost, varčnost in brezskrbnost. To zajema tudi prevozna sredstva, med katerimi kraljujejo električni skiroji.
Električni skiroji so se ustoličili kot mobilno sredstvo prihodnosti za mestna središča.
Električni skiroji so se ustoličili kot mobilno sredstvo prihodnosti za mestna središča.

Na cestah in ulicah lahko opazimo, kako hitro se širi priljubljenost novega električnega prevoznega sredstva. Zdravstvena kriza je prizadela javni promet, saj se ljudje želijo izogibati prenatrpanih zaprtih prostorov. Priložnost so dobili električni skiroji in ostala električna vozila, ki se ne mislijo vrniti na rezervno klop. Zagotovo ste že vajeni skoraj neslišnega električnega brenčanja, ko uporabniki e-skirojev švigajo mimo vas. Kot vsakogar, tudi vas občasno prešine misel, da bi čutili veter v laseh, brez da bi morali na koncu poti iskati še prosto parkirno mesto, kar je v zgoščenih središčih misija nemogoče. To je le ena izmed odlik električnih skirojev, ki počasi prevzemajo primat javnemu prometu in osebnim avtomobilom za vožnjo po mestu, nepogrešljivi pa postajajo tudi v sodobnem domu.

Električni skiroji – prevozno sredstvo prihodnosti

Pandemija je sprožila val elektrifikacije sodobne družbe. Vlade skušajo omejiti uporabo avtomobilov in s tem zmanjšati ogljični odtis povprečnega uporabnika. Pozitivne rezultate ste lahko opazili že med zaprtjem, ko je narava zadihala s polnimi pljuči. Če želimo obdržati to ravnovesje, je treba moči usmeriti v pametne rešitve, od električnih skirojev do pametnih naprav v vašem domu, ki zagotavljajo varčnost in trajnost.

xp_9761_srebrna_silver_xplore_elektricni_skiro_9_col_inch_polnjene_pnevmatike_led_ambient_luci_7_5_a_baterija_skaty_2-600x600
Električni skiroji ne potrebujejo vzdrževanja in so varna naložba za prihodnost.

Kako so električni skiroji prešli iz tvegane tehnološke novosti do zelene potovalne rešitve? Z optimizacijo razvoja so e-skiroji postali občutno ugodnejša izbira v primerjavi z ostalimi prevoznimi sredstvi. Nihče ne uživa v vzdrževanju avtomobila, menjavi olja in filtrov ali ob plačevanju zavarovanja. Pri električnem skiroji si morate zapomniti le to, da mu pred vožnjo napolnite baterijo. Električno mobilnost je omejevala predvsem nedostopnost, ki pa so jo v zadnjih letih popolnoma odpravili. Zasluga gre proizvajalcem in ponudnikom električnih rešitev, kot je na primer podjetje PAB, ki so omogočili dostop tudi povprečnemu uporabniku.

Zasnovan za ljubitelje svobode gibanja

Električna tehnologija se bliskovito razvija in z vsako novo različico opazimo občuten napredek na vseh področjih. Blagovna znamka XPLORE se z novimi modeli električnih skirojev vse bolj pomika v ospredje električne mobilnosti. Vožnja z najbolj vsestranskim električnim skirojem XP9761 je udobna, zabavna in predvsem brezskrbna. Zagotovo vas zanimata doseg in hitrost, ki sta med seboj tesno povezana. Ko boste švigali mimo mimoidočih, bo kakovosten LCD zaslon kazal hitrost do 25 kilometrov na uro, kar je optimalno za najdaljši možen doseg. Ker je prav doseg največji izziv za proizvajalce, je električni skiro narejen iz lahkega, a vseeno trpežnega aluminija. Rezultat je elegantno in kompaktno grajeno ogrodje, ki tehta le 14,5 kilograma, zložite pa ga lahko v pičlih treh sekundah.

Litijska baterija kapacitete 7,5Ah, skrita v podnožju skiroja omogoča potovanje do 25 kilometrov z enim polnjenjem. Z edinstvenim sistemom, ki med pospeševanjem shranjeno kinetično energijo pretvori v električno, pridobite še nekaj dodatnih kilometrov dosega. Za varnost skrbijo prenovljeni ultra svetli žarometi in vzmeti, ki se prilagajajo nepravilnostim na cesti.

Ker e-skiroje odlikujeta varčnost in trajnost, ni presenetljivo, da so pogost prizor v pametnih domovih, kjer se pridružijo ostalim pametnim napravam. Če oklevate pri transformaciji vašega doma, ker menite, da je celoten proces preveč zapleten, potem še niste slišali za pametne vtičnice.

Z enim korakom do pametnega doma

xp_1031_bela_pametna_vticnica_wifi_schuko_aplikacija_smart_plug_smart_life_house_xplore_1-1
Pametna vtičnica spremeni vaš dom v pametno mrežo povezljivih naprav.

Ste si kdaj zaželeli, da bi vaši aparati razmišljali namesto vas? Da bi bila vaša hiša avtonomna? Ali celo, da bi lahko prihranili energijo, ne da bi morali vsak dan ročno izklapljati porabnike električne energije? Končno obstaja enostaven način za uresničitev vaših želja. S pametno vtičnico XP103 lahko spremenite vaš dom v pametno mrežo povezljivih naprav. Preko mobilne aplikacije se povežete s pametno vtičnico, na katero priključite zunanje naprave. Na daljavo lahko nadzorujete porabo, vklopite in izklopite zunanje naprave ter nastavite časovnike.

S pametno tehnologijo boste brezskrbni doma in na poti. S pametnimi vtičnicami boste imeli popoln nadzor nad vašim domom, z električni skiroji pa se boste izognili stroškom vzdrževanja in vsakodnevnemu prebijanju skozi zgoščena mestna središča.

Več o električni mobilnosti in rešitvah za pametni dom na spletni strani shopi.eu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več