Avtomoto
Življenjski slog
26.05.2022 08:28
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski električni skiro za neskončno ur cestne zabave

Električni skiroji so najnovejša cestna igrača za podoživljanje otroštva. Hkrati pa postajajo eden izmed najbolj učinkovitih metod transporta po mestnih ulicah. Zakaj bi čakali v koloni vozil na vsakem semaforju, če pa lahko hitro in enostavno prevozite celotno mesto, ne da bi pri tem zavirali vsakih nekaj metrov. Cenovni razpon najnovejših električnih skirojev se giblje od nekaj sto evrov in tudi do več kot tisoč evrov. Razumljivo je marsikaj odvisno od specifikacij električnega skiroja. S povečanjem kapacitete baterije in same moči električnega motorja se običajno sorazmerno povečuje tudi cena. Ta širok razpon pa pomeni, da je na voljo več različnih cenovnih razredov za različne tipe uporabnikov: začetnike, tehnološke navdušence, bolj izkušene uporabnike … Na spletu smo zasledili električni skiro NAVEE N65, za katerega na TEJ POVEZAVI v času pisanja poteka omejena akcijska ponudba, ki traja do razprodaje zalog.

Električni skiro NAVEE lahko s pomočjo kode FT4495 dobite za ugodnih 518 €.

Električni skiro NAVEE N65: ključne značilnosti

Opremljen je s 500 W brezkrtačnim motorjem, ki zagotavlja stabilnost in zmogljivost tudi pri premagovanju večjih naklonov (do 25 %). Električni skiro ima dvostopenjsko nastavljivo hitrosti, in sicer 25 km/h in 15 km/h. Hitrost spreminjate na LED zaslonu, ki prikazuje še stanje baterije, izhodno moč in podobne podatke.

E-skiro N65 energijo črpa iz litijeve baterije visoke zmogljivosti 48 V/ 12,5 Ah. Baterija premore dovolj moči za doseg do 65 kilometrov (doseg odvisen od načina vožnje, terena in ostalih parametrov). Električni skiro prav tako vsebuje sistem za upravljanje baterije (BMS), ki podaljša njeno življenjsko dobo, moč in zanesljivost.

Nedrseča plošča, na kateri boste stali med vožnjo, je izdelana iz magnezijeve zlitine, ki zagotavlja dobro nosilnost (do 120 kilogramov), trpežnost in tudi udobje med vožnjo. E-skiro NAVEE ima spredaj EABS sistem, zadaj pa se za varno ustavljanje zanaša na kolutno zavoro, skupaj pa poskrbita za kratko zavorno pot in posledično bolj varno vožnjo. Spredaj in zadaj najdemo še LED luč za varno vožnjo v slabših svetlobnih pogojih.

Skiro je opremljeno še z 10-palčnim pnevmatikam, ki so prekrite z vzorcem tekalne plasti in zagotavljajo dober oprijem na cesti in odpornost proti neravnim terenskim pogojem. Električni skiro N65 ima zložljivo zasnovo za bolj enostavno hrambo in prenašanje.

Za še več informacij kliknite TUKAJ, kjer si lahko ogledate tudi možnosti nakupa. Spletni prodajalec TomTop v času pisanja električni skiro dostavlja iz evropskega skladišča. Pri nakupu ne pozabite uporabiti akcijske kode FT4495.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Naša naloga je enostavna: podjetjem pomagati na poti k digitalni transformaciji. Kot član SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več