Odklop od tehnologije
09.06.2023 08:15
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električna tlačilka in SUP deska po ugodni ceni

Nacatin je električna zračna tlačilka z visokim tlakom, ki deluje pri 20PSI. Namenjena je napihovanju iSUP desk, zračnih vzmetnic, napihljivih čolnov in drugih napihljivih naprav. Podpira samodejno izpuščanje zraka. Tlačilka ima hitro in zmogljivo dvojno stopnjo napihovanja ter aktivni sistem hlajenja.

Prva stopnja doseže največjo hitrost 350L/min, druga pa 70L/min. Vse stopnje delujejo s hlajenjem. Zaslon LCD omogoča spremljanje tlaka v realnem času ter funkcijo samodejnega izklopa, ki prekine delovanje tlačilke, ko doseže nastavljeni tlak.

Združljiva je z 12V avtomobilskim priključkom in vključuje 12A varovalko za večjo varnost. Priloženi so številni nastavki za ventile C7 in H3 ter druga visokotlačna napihljiva oprema. 

Cena? Na TEJ POVEZAVI jo lahko dobite za 143,57 €, pri tem pa morate uporabiti akcijsko kodo HKPUMPSI.

Nacatin SUP deska

Nacatin SUP deska je izjemno velika za boljše ravnotežje: meri 32 palcev v dolžino in 10,6 palcev v širino ter ponuja odlično stabilnost in ravnotežje med stoječim veslanjem. Popolna je za vse skupine uporabnikov, od amaterjev do bolj izkušenih in primerna za uporabo v morju, jezerih in rekah.

Izdelana je iz trajnostnega in visokokakovostnega materiala: Ta SUP deska iz dvojno plastificiranega PVC-ja se težko deformira, kar pomeni, da jo boste lahko uporabljali dolgo časa.

Napihljiva in prenosljiva. Lahko jo enostavno spravite v nahrbtnik in jo vzamete kamor koli.

Hitro se napihne s pomočjo ročne črpalke, odlična ideja za jezero, reko ali morje. Lahko se posvetite surfanju, plavanju v morju, jogi ali pa samo mirno sedite in ribarite.

Vse-v-enem komplet za SUP desko: vključuje vse potrebno, vključno z desko, nastavljivo veslo, varnostno vrvico, ročno črpalko, nahrbtnikom, torbo za prtljago, torbico za mobilni telefon, naramnim pasom in kompletom za popravilo.

Poleg tega lahko na desko namestite tudi sedež za kajak.

Cena? Na TEJ POVEZAVI je SUP deska lahko vaša za 232,38 €. Uporabite promocijsko kodo HKSUPSI.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več