Avtomoto
Življenjski slog
10.06.2022 07:33

Deli z drugimi:

Share

Električna kolesa MS Energy zdaj tudi v Sloveniji. Kako do njih?

Morda si mislite »še ena blagovna znamka v poplavi električnih koles«, vendar ta obljublja več, kot vse ostale. Še bolje pa je, da električna kolesa MS Energy izdeluje naš bližnji sosed. Uganete, kateri?
Kje lahko kupite nova električna kolesa MS Energy? Foto: Bonajo
Kje lahko kupite nova električna kolesa MS Energy? Foto: Bonajo

Zgodba podjetja MS Energy se je začela leta 2019, le 150 kilometrov stran od slovenske prestolnice. V zagrebški delavnici se je ekipi električnih navdušencev in strokovnjakov porodila ideja o proizvodnji domačih električnih koles, ki jih odlikujeta visoka kakovost in zanesljivost. Z lokalno proizvodnjo so se izognili težavi, ki trenutno pesti vse največje proizvajalce in dobavitelje.

O čem govorimo? Če ste v zadnjem času želeli naročiti električno kolo, ste lahko naleteli na enega izmed naslednjih scenarijev: dolg dobavni rok, zelo okrnjena zaloga in nenehne cenovne spremembe. Začela se je sezona kolesarjenja, zato potrošniki nimajo možnosti, da bi več mesecev čakali na svoje novo električno kolo. Prav tako si ne želijo biti prisiljeni v izbiro kolesa, ki je na zalogi, vendar ne ustreza njihovim potrebam in zahtevam. Tukaj ne gre za lahko odločitev, saj si vsak potrošnik želi za svoj denar dobiti največ.

MS Energy si je z lokalno proizvodnjo zagotovil neodvisnost od tujih dobavnih verig, ki jih v zadnjih letih pestijo številne težave in pomanjkanja. Tako je podjetje omililo posledice trenutnega svetovnega primanjkljaja, zato se lahko pohvali z bogato zalogo električnih koles, in to praktično brez čakalne dobe.

Vendar pa to ni edina prednost podjetja MS Energy v primerjavi z azijsko konkurenco!

E-kolesa MS Energy: 12 različnih modelov za popolno e-mobilnost

Električna kolesa MS Energy so zdaj prikolesarila tudi v Slovenijo, in sicer kar 12 različnih modelov za različne cestne površine in profile kolesarjev. Sledijo jim tudi električni skiroji MS Energy.

E-kolesa in e-skiroje MS Energy si boste lahko ogledali in kupili povsod na spletu, razstavljena pa so tudi v podjetju BONAJO d.o.o., na Kosovelovi cesti 2 v Grosuplju, kjer so pripravljena na testno vožnjo! (Več o tem na www.bonajo.si).

Na začetku smo izpostavili visoko kakovost in zanesljivost kot glavni vodili znamke MS Energy. To dosegajo s preizkušenimi tehnološkimi rešitvami in najnovejšimi metodami testiranja kakovosti. Vsaka komponenta (bodisi pnevmatike, ogrodje, zavore, menjalnik …) je preizkušena pred začetkom in po koncu izdelave. Električna kolesa MS Energy po zaslugi strogega nadzora kakovosti izpolnjujejo vse evropske certifikate. Njihova visokokakovostna proizvodnja je povečala tudi življenjsko dobo koles, kar pomeni, da se boste z njimi vozili še leta in leta!

To pa ni njihov edini prispevek k bolj zeleni prihodnosti. Električna mobilnost, ki jo spodbujajo električna kolesa in skiroji, je “orodje”, s katerim lahko vsak posameznik prispeva svoj delež k mestnim središčem brez smoga in dima. Pogon na notranje izgorevanje fosilizirajte in se raje naelektreno vozite po mestnih ulicah, gorskih poteh in predmestjih.

Po mestu, vaseh ali gorah z električnim kolesom MS Energy

Z električnimi kolesi MS Energy vam nikoli ne bo zmanjkalo sape, tudi če se boste vzpenjali po gorskih ali gozdnih poteh. Če prestavite v električno prestavo, boste naklone premagovali kot olimpijski šampion.

Podjetje je, kot že rečeno, pripravilo 12 različnih modelov: 7 cestnih, 2 trekking, 2 gorska in en zložljiv model v dveh barvah. Razlikujejo se seveda po obliki ogrodja, namembnosti, vrsti električnega motorja in drugih kolesarskih pripomočkih. Vsi modeli pa si delijo skupne in kakovostne dele: najboljše SHIMANO menjalnike, vrhunske TEKTRO hidravlične zavore, zmogljive baterije z dosegom do najmanj 100 kilometrov in trpežne aluminijaste okvirje, ki zdržijo vsak napor ali premik.

Raziščite vse modele, ki vas že čakajo na spletu in v razstavnih prostorih podjetja BONAJO d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več