Avtomoto
Življenjski slog
21.04.2022 07:21

Deli z drugimi:

Share

Katero e-kolo izbrati? Mestno, treking, gorsko ali zložljivo?

Tiha voda bregove dere – pregovor, ki še kako velja za električna kolesa oziroma pravzaprav za vsa vozila na električni pogon.

Čeprav so električna kolesa in vsa ostala električna vozila praktično neslišna, zagotovo niso neopazna. Opazili jih boste že zaradi njihovega unikatnega izgleda, zaradi katerega boste že na daleč opazili električni pogon pod nogami kolesarja. Če vam to uide, pa jih boste zagotovo opazili skozi preznojene oči, ko bodo naelektreno švignili mimo vas po strmem klancu. Ravno v tem je čar električnih koles. Zakaj bi se na vse pretege mučili po strmih klancih, če pa jih lahko osvajate z neverjetno lahkoto? Vprašajte se tudi, kdaj ste svoje kolo res dodobra izkoristili. Kdaj ste šli v zares oddaljen kraj in v pravem pomenu občutili čar kolesarjenja? Dejstvo je, da so dolge razdalje za večino ljudi neizvedljive, kar je povsem razumljivo. V dnevu je za mnoge enostavno premalo časa, da bi poleg vsega še vzdrževali kondicijo.

Temu lahko naredite konec. Konec je tudi z ljubosumnimi pogledi na električna kolesa in njihove lastnike, ki vsak vikend osvojijo nov vrh ali mesto. Tudi vi se jim lahko pridružite na cesti. Če želite, da vas poganja elektrika, obiščite salon E-MePoganja podjetja Center e-vozil d.o.o., ki vam bo z veseljem pomagalo izbrati ustrezno električno kolo.

Kako izbrati pravo električno kolo?

Električna kolesa se razlikujejo po namembnosti: mestna, treking ali »cross«, gorska in zložljiva električna kolesa. Že iz imen je razvidno, da so specializirana za različna področja. Izberite tisto kolo, za katero menite, da bo najbolje ustrezalo vašemu načinu vožnje. Za kakovost naj vas ne skrbi, saj za njo poskrbijo v podjetju Center e-vozil.

V podjetju ponujajo električna kolesa češkega proizvajalca CRUSSIS iz Prage, ki se je v zadnjih letih v Evropi uveljavil kot proizvajalec, ki slovi po odlični kvaliteti, prepoznavnem dizajnu in vrhunski zmogljivosti. Električna kolesa CRUSSIS so tehnološko dovršena, lepo oblikovana in z več kot 50 modeli nudijo izbor še tako zahtevnemu kupcu. Celoten portfelj se lahko pohvali z električnimi motorji Bosch, Bafang in Oli Sport (visok navor od 80 Nm do 95 Nm) ter z baterijami Panasonic/Samsung štirih različnih kapacitet – od 522 Wh do 900 Wh, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja do 200 kilometrov oddaljenih krajev.

Kljub vrhunski strojni opremi pa e-kolesa CRUSSIS ostajajo cenovno zelo dostopna. O njihovi zmogljivosti in vzdržljivosti se je prepričalo že več tisoč evropskih in slovenskih kolesarjev.

Kolo vam predelajo v električnega

Če ste ravnokar kupili novo klasično kolo, brez skrbi, niste naredili napake. Zagotovo ste kupili fantastično kolo, ki pa ga lahko še dodatno nadgradite s predelavo. V delavnici E-MePoganja vam običajno kolo lahko predelajo na zadnji ali centralni pogon, odvisno od vaših želja in potreb. Izbirate lahko tudi med različnimi baterijami in različno zmogljivimi električnimi motorji.

Na voljo tudi električni skuterji YADEA in SUNRA

Poleg električnih koles si lahko v podjetju Center e-vozil ogledate tudi ponudbo električnih skuterjev YADEA in SUNRA. Izbirate lahko med osnovnimi modeli s končno hitrostjo do 25 km/h in dosegom do 55 km, bolj zahtevnim pa so na voljo e-skuterji, ki dosežejo hitrosti do 45 km/h in do 130 km.

Pred nakupom ali predelavo se za pomoč obrnite na …

… podjetje Center e-vozil preko spletne strani www.e-mepoganja.si ali pa jih obiščite v salonu E-MePoganja na Pot heroja Trtnika 27a v Ljubljani, kjer si lahko različne modele električnih koles in skuterjev pobliže ogledate in tudi preizkusite.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Tel: 041 747-064
Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja ... Več