Računalništvo, telefonija
31.08.2018 09:30

Deli z drugimi:

Share

Eleganten prenosnik s kar 20 urno avtonomijo delovanja!

Prenosni računalnik Asus ZenBook S lahko brez polnjenja neprekinjeno uporabljamo kar 20 ur!
Prenosni računalnik Asus ZenBook S lahko brez polnjenja neprekinjeno uporabljamo kar 20 ur!

Uporabniki prenosnih računalnikov dobro vemo, da zna biti avtonomija delovanja pri nekoliko zahtevnejših opravilih kar precejšnja težava, saj le redkokdaj preseže nekaj ur. Zaradi tega prenosnike polnimo že na vsakem koraku, kar pa seveda ni mogoče, ko smo na terenu, saj je dostop do električne vtičnice otežen. Če imate z avtonomijo delovanja prenosnika tudi vi težave, vam priporočamo, da si omislite nakup najnovejšega prenosnega računalnika podjetja Asus, saj njegova zmogljiva baterija v navezi z Intelovimi procesorji družine Whiskey Lake zagotavlja do kar 20 ur avtonomije delovanja.

Prenosni računalnik Asus ZenBook S poleg dolge avtonomije delovanja odlikuje tudi izjemna hitrost polnjenja baterije, saj povsem izpraznjeno baterijo lahko do 60 odstotkov kapacitete napolnimo v zgolj 49 minutah. Novost je tudi nadvse kompaktna za prenos in se lahko pobaha z zelo elegantnim ohišjem. Tu namreč gre za enotno ohišje iz aluminija, ki v debelino meri zgolj 12,9 milimetrov in tehta le en kilogram, združljivost s standardom MIL-STD-810G pa mu zagotavlja odpornost na padce in udarce.

Prenosni računalnik Asus ZenBook S za prikazovanje slik uporablja zaslon s 33,8-centimetrsko oziroma 13,3-palčno diagonalo, pri čemer sta na coljo zaslona ločljivosti Full HD oziroma 4K. Strojna oprema novosti pa obsega Intelov procesor Core i7-8565U ali Core i5-8265U (odvisno od različice), sistemski pomnilnik kapacitete osem oziroma 16 gigabajtov ter vgrajeni pogon Solid State kapacitete 256 gigabajtov, 512 gigabajtov oziroma en terabajt. Med priključki pa najdemo USB 3.1 Gen 2 in USB 3.1 Gen 1. Prenosni računalnik Asus ZenBook S bo naprodaj kmalu, maloprodajna cena pa vsaj zaenkrat še ni bila razkrita.


Prijavi napako v članku