Igre
16.06.2010 17:51
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Electronic Arts najavil Need for Speed: Hot Pursuit

Electronic Arts najavil Need for Speed: Hot Pursuit
Electronic Arts najavil Need for Speed: Hot Pursuit

Nemalo igričarjev, je imelo močno močno željo, da bi saga “Need for Speed” šla na dobra stara pota, kajti zadnjih nekaj let so bile igre pod tem imenom vse prej kot odlične. Avtorji so leto za letom obljubljali mnogo stvari, a ko smo položili roke na novo izdano igro, se ni spremenilo nič.

Toda sedaj je čas za preobrat. In zakaj je temu tako? Igro bo razvijal studio imenovan Criterion Studios, katerega morda že poznate po njegovi zadnji uspešnici “Burnout Paradise“, za katero so izdali tudi nemalo dodatkov, ki so bili večinoma zastonj.

Kakorkoli že, podnaslov za novi Need for Speed naj bi bil Hot Pursuit, v katerem pa naj bi nam igra dovoljevala dvoje. Lahko bomo igrali v vlogi cestnega dirkača, ki ga preganja policija, možno pa bo igrati tudi v vlogi policista. Kolikor boste igrali v vlogi slednjega, bodo vaši avtomobili hitrejši in tudi neuničljivi, kar pa ne bo veljalo za avtomobile cestnih dirkačev.

Need for Speed: Hot Pursuit bo na prodajnih policah že 16. novembra za platofme Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii in PC, za začetek pa si lahko ogledate čisto prvi filmček, ki so nam ga navrgli na tiskovni konferenci.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku