Avtomoto
Življenjski slog
11.01.2024 12:30
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-skiro Navee N40 znižan na 214 €

Ali ste pripravljeni na avanturo, ki ne samo, da vas popelje od točke A do točke B, ampak to naredi z izjemnim slogom in zabavo? E-skiroji niso samo prevozno sredstvo; so vaš novi najboljši prijatelj na kolesih, ki vas zvesto čaka, da skupaj odkrijeta skrite kotičke vašega mesta.

Na spletni strani www.tomtop.com boste našli e-skiro Navee N40, ki je trenutno znižano na 232,65 € z uporabo promocijske kode FFP4887. Če boste plačali s Paypalom, boste dobili dodaten popust. V tem primeru je cena 214,35 €.

E-skiro poganja zmogljiv brezkrtačni 350 W motor, ki dovoljuje največjo hitrost do 25 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 20°, če le niso predolgi. Vgrajena litijeva baterija zagotavlja do 40 kilometrov dosega z enim polnjenjem in pri optimalnih pogojih. Kot vedno v praksi upoštevajte, da lahko pride do odstopanja glede na cestne razmere, vremenske pogoje, teža voznika in podobno.

Ker e-skiro nima vzmetenja (nič presenetljivega za to ceno), bodo za udobje med vožnjo skrbele 10-palčne pnevmatike, napolnjene z zrakom. Luknje, robniki, makadamske ceste … Dokler ne boste namerno zapeljali čez kakšno gromozansko luknjo, se boste peljali udobno in varno.

Navee N40 ima dva načina hitrosti, 25 km/h in 15 km/h, med katerima lahko preklapljate z enim klikom. N40 uporablja dvojni zavorni sistem kolutne zavore in električne zavore, kar pomeni, da je zavorna pot kratka tudi pri najvišji hitrosti. Okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja robustnost in nosilnost do 100 kilogramov.

Na krmilu se nahaja LED armaturna plošča, ki prikazuje vse potrebne podatke o vožnji. Na voljo je tudi aplikacija, vendar prikazuje podobne informacije, katere najdete tudi na LED zaslonu.

Električni skiro je tudi zložljivo in ga lahko pospravite v (skoraj) vse manjše in večje avtomobile. Za še več informacij kliknite TUKAJ. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več